Ansvarsfriskrivning

Om du behöver mer information eller har några frågor om vår webbplats ansvarsfriskrivning, vänligen tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Ansvarsfriskrivning för Börsen för alla

All information på denna webbplats – https://borsenforalla.se/ – publiceras i god tro och endast för allmän informationsändamål. Börsen för alla lämnar inga garantier gällande fullständigheten, tillförlitligheten och riktigheten i denna information. Varje åtgärd du vidtar baserad på informationen du hittar på denna webbplats (Börsen för alla) är strikt på egen risk. Börsen för alla kommer inte att vara ansvarig för några förluster och/eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Medan vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha blivit ’dålig’.

Var också medveten om att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Se till att kontrollera sekretesspolicyn och användarvillkoren för dessa webbplatser samt deras ”Tjänstevillkor” innan du engagerar dig i någon verksamhet eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår ansvarsfriskrivning och godkänner dess villkor.

Uppdatering

Skulle vi uppdatera, ändra eller göra några ändringar i detta dokument, kommer dessa ändringar att tydligt anges här.