Om oss

Hemsidan ”Börsen för alla” har som ambition att utbilda och motivera nybörjare såväl som mer rutinerade privata investerare till att göra bra investeringar på börsen.

Vad är då en bra investering? I grund och botten handlar det om att göra medvetna beslut om var man vill placera sina pengar och samtidigt då förstå den risk man tar i relation till den eventuella avkastning man kan få i framtiden.

Varför ska man spara och investera sina pengar? Det är absolut inget man måste göra men att som minimum sätta undan och spara en del av sin lön är högs rekommenderat. Om du sedan kan välja att använda dig av börsens krafter så kommer du med tiden sannolikt se dina pengar växa rejält.

Vi som driver Börsen för alla

Vi som startat och driver sidan ”Börsen för alla” heter Mohammed Salih och Johan Everman.

Hemsidan startades av oss i september 2023 efter ett samtal över en kopp kaffe på Johans kontor i Soft Center i Ronneby.

Innan dess hade vi med åren lärt känna varandra genom sporadisk kontakt via X (fd Twitter) eftersom vi har börsen, sparande och investeringar som gemensamma intresse.

Mohammed har en gedigen bakgrund inom börs och finans och är i skrivande stund anställd på Fundler.

Johan har sedan 20-års åldern haft intresse för både investeringar och företagande och är i dagsläget anställd i sitt egna IT-bolag, där han främst arbetar som systemutvecklare.

Börsen för allas team inkluderar även olika samarbetspartners, konsulter och externa författare, samt alla de utmärkta källor vi regelbundet samlar nyheter från!