Johan Everman

Jag har ett stort intresse för programmering och entreprenörskap samt investera pengar på olika sätt för att på så sätt skapa frihet och trygghet i min och familjens vardag.

Tillbakaflyttad Blekingebo som numera bor i Ronneby efter att ha bott lite här och där, inklusive Stockholm, Kanada och Växjö. B.Sc. of Computer Science införskaffades i Kanada efter flyttat studierna från Växjö till Prince George i nord-västra Kanada.

Dagtid arbetar jag som egenanställd IT-konsult i mitt egna företag, där jag främst är systemutvecklare inom Telekom. Om du vill kontakta mig inom ramen som IT-konsult går det bra att nätverka via LinkedIn.

På fritiden blir det främst tid med familjen och många kvällar ägnas år mitt ”hobbyföretagande” där jag har stor passion och intresse inom SEO (Sökoptimering), domäner och utveckling av olika onlinetjänster. Även spar- och invetsteringsstrategier upptar stor del av den lilla fritiden som en trebarnspappa rår över.

Mina investeringar och portföljer

Jag har tre huvudsakliga investeringspåsar som jag förvaltar, en privat portföj, en Konsult AB portfölj samt en Hobby AB påse. Den privata portföljen består av ett par olika ISK konton hos Avanza, samt en ISK hos vardera Lysa och Opti.

Inom mitt egna ”Konsult AB” har jag en KF (Kapitalförsäkring) som främst investerar inom amerikanska aktier sedan start.

Inom mitt egna ”Hobby AB” har jag en annan KF i vilken jag investerar allt överskott efter skatt som inkomsterna från mina olika hobbyprojekt genererar. Syftet med denna är att agera som ett komplement till min tjänstepension och kanske möjliggöra mer frihet i vardagen senare i livet.

Mer om mina egna projekt och tankar inom hobbyföretagandet samt mina investeringar går sporadiskt att läsa på min egna hemsida och X konto.