Hetaste aktierna i år

Så har de hetaste aktierna i år presterat!

I den ständigt föränderliga världen av aktiehandel finns det alltid en del aktier som sticker ut och fångar investerares uppmärksamhet. Vi har tidigare skrivit om de mest blankade aktierna men nu ska vi fokusera på annat.

Vi har sammanställt en lista över några av de hetaste aktierna just nu, tillsammans med hur de har utvecklats. Om du funderar på att diversifiera din portfölj eller bara är nyfiken på vilka bolag som för närvarande presterar väl, ta en titt på följande aktier:

FluoGuide

Aktieutveckling i år: +138,4%

Cereno Scientific B

Aktieutveckling i år: +117,07% Aktieutveckling senaste 3 åren: +146,72%

Better Collective

Aktieutveckling i år: +107,55% Aktieutveckling senaste 3 åren: +102,3%

CoinShares International

Aktieutveckling i år: +97,22%

Clas Ohlson B

Aktieutveckling i år: +67,36% Aktieutveckling senaste 3 åren: +41,76%

LumenRadio

Aktieutveckling i år: +66,67%

Momentum Group B

Aktieutveckling i år: +66,13%

Infant Bacterial Therapeutics B

Aktieutveckling i år: +60% Aktieutveckling senaste 3 åren: -47,85%

Alleima

Aktieutveckling i år: +59,29%

Hemnet Group

Aktieutveckling i år: +55,25%

Zinzino B

Aktieutveckling i år: +55,13% Aktieutveckling senaste 3 åren: -18,99%

Haypp Group

Aktieutveckling i år: +51,82%

Inission B

Aktieutveckling i år: +42,5% Aktieutveckling senaste 3 åren: +22,15%

BONESUPPORT HOLDING

Aktieutveckling i år: +41,95% Aktieutveckling senaste 3 åren: +69,44%

Lundin Gold

Aktieutveckling i år: +40,72% Aktieutveckling senaste 3 åren: +68,46%

TRATON

Aktieutveckling i år: +40,55% Aktieutveckling senaste 3 åren: +16,83%

ADDvise Group A

Aktieutveckling i år: +39%

Teqnion

Aktieutveckling i år: +38,73% Aktieutveckling senaste 3 åren: +485,37%

AQ Group

Aktieutveckling i år: +38,29% Aktieutveckling senaste 3 åren: +120,62%

KABE Group B

Aktieutveckling i år: +37,37% Aktieutveckling senaste 3 åren: +55,85%

SAAB B

Aktieutveckling i år: +37,23% Aktieutveckling senaste 3 åren: +110,53%

Det är viktigt att notera att aktieprestationer kan variera och att det alltid finns risker med investeringar. Innan du bestämmer dig för att investera i något av dessa bolag är det klokt att göra noggrann due diligence och överväga din egen risktolerans.

Vi hoppas att denna lista har gett dig en överblick över några av de hetaste aktierna på marknaden just nu. Var noga med att hålla dig uppdaterad om aktiemarknadens utveckling och följ med på nyheter och rapporter om dessa bolag. Vill du se en mer fördjupad lista finns det att hitta på Avanza och Nordnet man kan även sortera på datan via börsdata.

*Observera att investering i värdepapper alltid innebär en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, och du kan förlora hela eller delar av ditt investerade kapital.


Skrivet av Mohammed Salih

Som en hängiven investerare med flera års erfarenhet inom finansbranschen, har jag en djupgående förståelse för marknadens dynamik och investeringsstrategier. Min kunskap och passion för finans har lett till författandet av boken "Börsen för Alla", en omfattande guide som syftar till att demystifiera aktiemarknaden och göra investeringar mer tillgängliga för en bredare publik. Utöver min karriär inom finans, har jag utvecklat en plattform som poddare där jag delar insikter och diskuterar aktuella ämnen inom ekonomi och investeringar. Denna plattform har blivit en viktig resurs för lyssnare som söker vägledning och inspiration inom ekonomi. Som trebarnsfar förstår jag vikten av ekonomisk säkerhet och stabilitet för familjer. Detta personliga perspektiv har gett mig en djupare förståelse för de utmaningar och möjligheter som individer möter i sin ekonomiska resa. Mitt primära mål är att göra ekonomi mer tillgänglig och begriplig för alla. Genom mina erfarenheter, både professionellt och som familjefar, strävar jag efter att vägleda andra mot ekonomisk medvetenhet och stabilitet. Jag inbjuder alla att följa med mig på denna resa, där vi tillsammans utforskar vägen mot en sundare och mer välinformerad ekonomisk framtid.

Lämna en kommentar