SBAB sparkonto

SBAB introducerar nu sitt nya fasträntekonto med sparräntor som når upp till 4,30 procent, särskilt utformade för privatpersoner, ett konkurrenskraftigt sparkonto. Med bindningstider som varierar från tre månader till fem år, träder dessa förändringar i kraft från och med den 27 november.

Detaljerad information om detta nya erbjudande finns att läsa i SBAB:s senaste pressmeddelande, daterat 27 november 2023.

Denna lansering är ett led i SBAB:s mål att alltid tillhandahålla konkurrenskraftiga sparräntor. Med detta nya tillägg kompletterar SBAB sitt redan befintliga sortiment av sparkonton med rörlig ränta. De nya fasträntekontona kommer att erbjudas i sju olika bindningstider. För sparare som väljer ettårsbindning erbjuds en sparränta på 4,30 procent.

SBAB:s nya fasträntekonto är ett svar på den ökande efterfrågan på bundna sparalternativ i tider av stigande räntor. Med korta bindningstider som 3 och 6 månader, erbjuder SBAB nu ett flexibelt och konkurrenskraftigt sparalternativ för de som föredrar att spara på kortare sikt.

Här är en snabb översikt över de nya sparräntorna som SBAB erbjuder från och med 27 november 2023

  • Rörlig ränta förblir oförändrad på 3,75%
  • 3 månaders bindningstid erbjuder en ny ränta på 4,25%
  • 6 månaders bindningstid erbjuder även den en ränta på 4,25%
  • 1 års bindningstid har en ny ränta på 4,30%
  • 2 års bindningstid erbjuder en ränta på 4,10%
  • 3 års bindningstid har en ränta på 3,90%
  • 4 års bindningstid erbjuder en ränta på 3,80%
  • 5 års bindningstid har en ränta på 3,75%

Dessa nya räntor speglar SBAB:s ansträngningar att tillhandahålla attraktiva och anpassningsbara sparalternativ för sina kunder. Ett sparkonto är ett attraktivt val för de kortsiktiga pengarna.

Något vi tidigare har skrivit om.


Skrivet av Mohammed Salih

Som en hängiven investerare med flera års erfarenhet inom finansbranschen, har jag en djupgående förståelse för marknadens dynamik och investeringsstrategier. Min kunskap och passion för finans har lett till författandet av boken "Börsen för Alla", en omfattande guide som syftar till att demystifiera aktiemarknaden och göra investeringar mer tillgängliga för en bredare publik.

Lämna en kommentar