Elon aktie och bolag (EGTX)

Välkommen till vår stora guide för bolaget Elon och dess aktie. Här samlar vi all relevant fakta och information relaterat till aktien och bolaget Elon som kan vara intressant ur ett affärs- och investeringsperspektiv.

Denna sida innehåller annonslänkar.

Artikelns innehåll

Vad gör Elon?

Elon har etablerat sig som en ledare inom detaljhandeln för hem- och hemelektronikprodukter. Som ett holdingbolag, skapar Elon synergier genom att kombinera handel med avancerade logistiktjänster. Detta innovativa affärstänk har möjliggjort för Elon att effektivisera hela kedjan från inköp till distribution, vilket resulterar i en stark närvaro inom e-handel och återförsäljningsmarknaden.

Med huvudkontoret beläget i hjärtat av Örebro, Sverige, har Elon en betydande påverkan på lokala och nationella marknader, och deras affärsmodell är väl anpassad för att möta de skiftande konsumentbehoven i en digitaliserad värld. Elons bidrag till konsumentelektroniksektorn och deras kontinuerliga strävan efter förbättring av kundupplevelsen placerar dem i framkanten av detaljhandelsinnovation.

Genom sin engagerande marknadsföringsstrategi och starka kundtjänst, är Elon positionerat för att fortsätta sin tillväxt och behålla sin position som en av de mest pålitliga återförsäljarna i branschen.

Nyckeltal Elon bolaget

Namn: Elon
Land: Sverige
Marknadsplats: Stockholmsbörsen
Lista: Small Cap Stockholm
Sektor: Konsumentvaror & Tjänster
Industrier: Återförsäljare, E-Handel
VD: Stefan Lebrot
Ordförande: Fredrik Johansson
Antal aktier: 14,860,343 st
Börsvärde: 410,1 MSEK
Soliditet: 25.58 %

Bli rik med oss

Du vet väl att vi har ett helt gratis nyhetsbrev som du kan anmäla dig till nedan? Då missar du inga nyheter, analyser, tips eller uppdateringar från oss. Se till att anmäla dig redan idag!

Senaste nyheter om Elon

Elon Musk planerar rekordstor superdator
Elon Musk planerar rekordstor superdator
Elon Musk uppges planera att bygga världens mest kraftfulla superdator, rapporterar techsajten The Information med hänvisning till en presentation som techmiljardären nyligen hållit för investerare.
2024-05-26 08:17 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musk: “Framtida jobb är en hobby”
Att behöva jobba för att överleva? Snart ett minne blott, åtminstone om du frågar Elon Musk, som tror att jobben kommer bli mer som en hobby.  Jobba om du vill, för att det är kul, men inte för att du måste.  Det är kontentan av Musks tal som han höll på VivaTech-konferensen i Paris. “Ingen ...
2024-05-24 16:24 | Dagens PS
Elon Musk sågar höjda Kina-tullar
Elon Musk sågar höjda Kina-tullar
Elbiltillverkaren Teslas medgrundare och koncernchef Elon Musk sågar Bidenregeringens senaste besked om tullar på elbilar från Kina.
2024-05-24 08:37 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musk u-svänger: Skrota tullarna på Kinabilar
Teslas vd och grundare Elon Musk vill plötsligt inte ha amerikanska tullar på kinesiska elbilar. “Varken Tesla eller jag bad om dessa tariffer, jag blev faktiskt förvånad när de tillkännagavs.” Det sade Elon Musk om USA-tullarna på kinesiska elfordon på Viva Technology-konferensen i Paris via videolänk, berättar Reuters. Musk har ändrat åsikt. Nu vill han ...
2024-05-24 07:45 | Dagens PS
Elon tecknar strategiskt avtal med Dyson
Elon tecknar strategiskt avtal med Dyson
Elon, ledande hemelektronikkedja med över 400 butiker i Sverige, utökar sitt kunderbjudande genom att teckna ett strategiskt avtal med Dyson, känt för sin banbrytande teknologi och innovation som revolutionerat luftvårds- och dammsugarbranschen globalt. Avtalet innebär att Elon kommer erbjuda Dysons högkvalitativa dammsugare och luftvårdsprodukter till sina svenska kunder.
2024-05-23 07:30 | Dagens Industri
Minskad omsättning för Elon
Minskad omsättning för Elon
Elon, som tidigare hette Electra och som driver butikskedjor för hemelektronik och telekomprodukter, redovisar ett rörelseresultat på -40,6 miljoner kronor för det första kvartalet 2024 (-49,0).
2024-05-07 09:44 | Privata Affärer
Elon minskar rörelseförlusten
Elon minskar rörelseförlusten
Elon, som tidigare hette Electra och som driver butikskedjor för hemelektronik och telekomprodukter, redovisar ett rörelseresultat på -40,6 miljoner kronor för det första kvartalet 2024 (-49,0).
2024-05-07 09:36 | Dagens Industri
Elon Musk till Kina – möte om självkörande bilar
Elon Musk till Kina – möte om självkörande bilar
Teslas vd Elon Musk är på resa till Kina för att diskutera så kallade helt självkörande bilar.
2024-04-28 10:04 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musks Neuralink får konkurrens från Kina
Ett kinesiskt företag med statligt stöd har presenterat ett hjärnchip med teknik som liknar den som utvecklats av Elon Musks Neuralink. Det kinesiska bolaget Beijing Xinzhida Neurotechnology har utvecklat ett hjärna-dator-gränssnitt, BCI, som de kallar för Neucyber, det rapporterar Reuters. Testat på apa Det kinesiska hjärnchipet har testats på en apa och enligt den statliga ...
2024-04-25 11:40 | Dagens PS
Elon Musk skjuter upp Indien-besök
Elon Musk skjuter upp Indien-besök
Den amerikanska elbilstillverkaren Teslas vd, Elon Musk, skjuter upp det omskrivna besöket i Indien. Vd:n skrev i ett inlägg på mikrobloggen X att ”mycket viktiga åtaganden” för Tesla omöjliggör ett besök, där det väntades aviseras fabriksplaner och diskuteras stora investeringar i landet.
2024-04-22 10:37 | Dagens Industri
Default News Image
Därför styr Elon Musk kosan mot Indien
Världens folkrikaste land kan inom kort komma att berikas med Tesla. I veckan har det ryktas om ett möte mellan Elon Musk och Indiens premiärminister Narendra Modi. Mycket talar för att Elon Musk nu gläntar på dörren till en av världens snabbast växande ekonomier. Detta genom att investera närmare 3 miljarder, motsvarande 32 miljarder kronor, ...
2024-04-20 11:38 | Dagens PS
Default News Image
Omtvistade ersättningar gäckar Elon Musk
Administrationen pressar Teslas vd Elon Musk som kämpar med såväl sin egen ersättning som massuppsägningar och felaktiga avgångsvederlag, allt medan aktien rasar. Bråda dagar för Elon Musk eller bara business as usual? Som en av världens mest omskrivna företagsledare och entreprenörer är det i skottelden vi är vana att se honom. Kritiserade utfall ena dagen, ...
2024-04-18 10:06 | Dagens PS
Tesla ber ägarna godkänna Elon Musks jättelön
Tesla ber ägarna godkänna Elon Musks jättelön
Elbilstillverkaren Tesla ber ägarna att återigen godkänna den gigantiska lön som storägaren och chefen Elon Musks fick 2018. Förslaget skickas ut inför årsstämman den 13 juni sedan en domstol i Delaware – där Tesla har sin juridiska hemvist – underkänt ett tidigare klartecken från ägarna för ersättningspaketet.
2024-04-17 13:09 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musk backar – dumpar priser igen
Tesla sänker priset med hälften på sitt exklusiva och assisterande självkörandepaket tvärtemot vad Elon Musk sagt. Teslas vd Elon Musk har upprepade gånger lovat aktieägarna att inte dumpa priset på det premiumbetonade Full Self-Driving-paketet. Så var det med det löftet från Elon Musk Ändå är det precis det som nu sker. Priset på månadsprenumeration på ...
2024-04-13 09:27 | Dagens PS
Elon tecknar exklusivt nordiskt avtal med Electrolux gällande försäljning av Electrolux Excellence-sortimentet
Elon tecknar exklusivt nordiskt avtal med Electrolux gällande försäljning av Electrolux Excellence-sortimentet
Elon, med 400 butiker i Sverige och totalt ca 900 butiker tillsammans med sina nordiska partners, tecknar avtal med Electrolux gällande den nya produktlinjen Electrolux Excellence. Avtalet innefattar försäljning och distribution i Norden av produkter inom kategorierna ugn, häll, kyl och frys, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
2024-04-10 16:46 | Dagens Industri
Default News Image
Så detaljstyrd är Elon Musk – egentligen
Mikro, makro eller mittemellan – hur är egentligen Elon Musk som chef? Inte särskilt noga med detaljer. Åtminstone inte om vi frågar honom. Den arge. Den detaljstyrde. Den passionerade. Den passive. Du har sannolikt mött någon, eller till och med alla av dem under ditt yrkesliv. Det finns helt enkelt lika många ledarstilar som det ...
2024-04-09 11:31 | Dagens PS
Elon Musk om strejken i Sverige: ”Överspelat”
Elon Musk om strejken i Sverige: ”Överspelat”
Elon Musk ställde upp i en intervju med Oljefondens vd Nicolai Tangen som sändes live på plattformen X – en intervju som kantades av tekniska problem. Men en sak lyckades Elon Musk förmedla: ”Jag tror att det är överspelat, allt är lugnt i Sverige”, sa han om strejken i Sverige.
2024-04-08 19:16 | Dagens Industri
Default News Image
Kritiken haglar över Elon Musk: “Deltids-vd”
Att vara vd över Tesla har visat sig vara allt annat än lätt, åtminstone om man heter Elon Musk.   Det händer mycket i Elon Musks liv. Senast häromdagen meddelade han att Teslas omtalade robotaxi kommer att lanseras i sommar.  Detta bara timmar efter att han gått ut på X och kallat Reuters för “lögnare och ...
2024-04-07 12:17 | Dagens PS
Elon Musks aprilskämt – en känga till Disney
Elon Musks aprilskämt – en känga till Disney
1 april innebär traditionsenligt att aprilskämten haglar. Teslas vd Elon Musk passar på att skicka en kritisk känga till mediejätten Disney.
2024-04-01 12:32 | Dagens Industri
Elon AB (publ):s dotterbolag Elon Group AB (”Elon”) avslutar förhandlingarna med Dialect Group AB (”Dialect”)
Elon AB (publ):s dotterbolag Elon Group AB (”Elon”) avslutar förhandlingarna med Dialect Group AB (”Dialect”)
Elon och Dialect ingick i oktober 2023 en icke-bindande avsiktsförklaring avseende ett fördjupat samarbete. Parterna har inte funnit en gemensam väg framåt och har därmed avslutat förhandlingarna.
2024-03-28 10:30 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musks Starlink – skurkarnas bästa vän?
Elon Musks Starlink anklagas nu för att vara ett perfekt verktyg för såväl odemokratiska regimer som kriminella aktiviteter. SpaceX:s Starlink säger att dess höghastighetsinternet är ”tillgängligt nästan var som helst på jorden”. Den marknadsföringsklyschan har fastnat hos auktoritära regimer och kriminella, säger kritikerna. Starlinks effektivitet som kommunikationsverktyg gör dess tjänster perfekta för kriminella aktiviteter och ...
2024-03-27 12:32 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk i blåsväder – igen
USA:s senator Elizabeth Warren uppmanar USA:s säkerhets- & utbytesprovision, SEC, att granska Tesla. Hon vill även att Teslas vd Elon Musk, och styrelsen granskas gällande styrningsfrågor. I ett brev till myndigheten citerar Warren en möjlig förskingring. Hon lyfter även en intressekonflikt mellan Musks dubbla roller som Teslas vd och ägare av X, före detta Twitter. ...
2024-03-22 13:59 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk om Tesla Roadster: En flygande raket
Flytande monstertruckar och flygande sportbilar? Inga idéer är för stora, eller extravaganta när Elon Musk smider storstilade planer för det omtalade och försenade vrålåket Tesla Roadster. Skogstokig enligt vissa. Briljant enligt andra. Oavsett vilket tvingas man som journalist ändå konstatera att Elon Musk är något av en dröm. Rik, innovativ och skrupelfri utgör han perfekt ...
2024-03-21 09:34 | Dagens PS
Elon Musk får sin vilja igenom när Indien växlar upp
Elon Musk får sin vilja igenom när Indien växlar upp
Om sex år, år 2030, ska 30 procent av alla nya bilar vara eldrivna i Indien, årets fokusland för 2030-sekretariatet. I fjol var andelen 2 procent, men med Indiens nya elbilspolicy kommer marknaden att växa snabbt – troligen med lokal tillverkning av Tesla.
2024-03-20 12:26 | Dagens Industri
Elons huvudägare växlar ut aktier till sina ägare
Elons huvudägare växlar ut aktier till sina ägare
Elons huvudägare växlar ut 14% av sitt innehav till sina ägare (från 65% till 56% av totalt ägande).
2024-03-19 14:00 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musk fortsätter med ketamin – “bäst för investerarna”
Ibland känner sig Elon Musk deprimerad. Genom att ta den receptbelagda drogen ketamin får han styr på sina tankar och kan arbeta effektivare – något som investerarna borde vilja se honom fortsätta med. Ursprungligen användes ketamin som ett lugnande medel för hästar. Numera har den blivit allt mer populär som en hallucinogen drog, och används ...
2024-03-19 03:24 | Dagens PS
Default News Image
Snopet: Nu är Elon Musk bara tvåa
Rikast i världen? Elon Musk, säger du. Fel. Tesla-grundaren har nämligen förlorat positionen. Här är vad som hänt i den absoluta finanseliten. Om klyschan ”Number two is the first loser” stämmer, känner sig Elon Musk möjligen som en förlorare. Efter nio månader har Tesla-grundaren och X-ägaren nämligen förlorat sin plats i vinnarhålet och får attackera ...
2024-03-05 09:28 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk i nytt Nato-bråk
Nu är Elon Musk i nytt blåsväder. Den här gången handlar det om Nato – och varför alliansen finns över huvud taget. Nyheter kommer och nyheter går. Men en sak kan man lita på; det går att varje vecka använda rubriken ”Elon Musk i nytt blåsväder”. Den här gången, som så många gånger förr, handlar ...
2024-03-04 08:38 | Dagens PS
Default News Image
Nya problem för Elon Musks Neuralink
Inspektörer från USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet har vid kontroller funnit problem med djurexperiment vid vid Elon Musks Neuralink. Hjärnimplantat från Neuralink ska hjälpa patienter som är förlamade av ryggmärgsskada eller av amyotrofisk lateralskleros, ALS, att kommunicera genom att flytta en datorenhet med hjälp av sina tankar, det rapporterar Reuters. Problem vid djurförsök Mindre än en ...
2024-03-01 12:35 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk stämmer AI-bolag: “Gynnar inte mänskligheten”
AI skulle främja mänskligheten, men visionen har skrotats för vinstintressets skull. Det hävdar techentreprenören som stämmer Open AI. AI-utvecklaren Open AI är inte alls särskilt “öppet”, som namnet antyder. Det menar techentreprenören Elon Musk som nu har stämt bolaget för att ha svikit sitt huvuduppdrag: att skapa artificiell intelligens för att gynna mänskligheten. “Styrelsens mål ...
2024-03-01 10:20 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk lovar – Roadster kommer snart
Den har blivit försenad år efter år. Nu ser det dock ut som att Tesla Roadster är på gång en gång för alla. I alla fall enligt Elon Musk. De första leveranserna av den försenade hyperbilen kommer ske först nästa år, men en färdig Tesla Roadster kommer att presenteras senare i år. Det lovar nu ...
2024-02-29 08:58 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk sågar hela Google
Elon Musk är inte nöjd med Google överhuvudtaget. Han sågar produkterna och även de anställda, och tycker att han kan göra samma sak – fast mycket bättre. Elon Musk är på krigsstigen. Denna gång är det Google som är i skottlinjen. Musk tycker inte att Googles chatbot Gemini, tidigare Bard, fungerar som den ska. Genom ...
2024-02-28 06:59 | Dagens PS
Höjd lönsamhet men sänkt utdelning för Elon
Höjd lönsamhet men sänkt utdelning för Elon
Elkedjan Elon fördubblade sin rörelsemarginal i det fjärde kvartalet trots negativ organisk tillväxt, och ökar sitt resultat på sista raden. Aktieutdelningen sänks dock kraftigt, efter att helårsvinsten år 2022 vände till förlust 2023.
2024-02-22 07:44 | Dagens Industri
Elon ökar rörelseresultatet
Elon ökar rörelseresultatet
Elon, som tidigare hette Electra och som driver butikskedjor för hemelektronik och telekomprodukter, redovisar ett rörelseresultat på 62,5 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2023 (33,6).
2024-02-22 07:42 | Privata Affärer
Bokslutskommuniké Elon AB januari - december 2023
Bokslutskommuniké Elon AB januari - december 2023
Elon redovisar ett rekordresultat under fjärde kvartalet främst tack vare förstärkt bruttomarginal kombinerat med positiva effekter av skalfördelar och anpassningar i verksamheten. Tack vare det starka resultatet under årets sista kvartal kan koncernen redovisa ett positivt rörelseresultat för helåret. Vi har ökat vår marknadsandel under helåret samtidigt som försäljningsvolymen har sjunkit. Våra omkostnader var lägre 2023 jämfört 2022 vilket har bidragit att vårt har kassaflöde förstärkts.
2024-02-22 07:30 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musk stärker banden med amerikanska försvaret
Striden om herraväldet över rymden speglar geopolitiska rivaliteter på jorden. Då ingår SpaceX nya topphemliga avtal med Pentagon. SpaceX är värt mer än några av USA:s största försvarsentreprenörer, vilket Dagens PS har rapporterat om. Nu stärker Elon Musks bolag banden med USA:s underrättelsetjänst och militär genom att ingå ett hemligt avtal värt 1,8 miljarder dollar. ...
2024-02-21 11:16 | Dagens PS
Default News Image
Spelet bakom Elon Musks övertagande av Twitter
I en ny bok “Battle for the Bird” avslöjas hur Elon Musk kunde ta över Twitter. Där berättar även författaren hur framtiden ser ut för den kaosartade plattformen. Business Insider har intervjuat Kurt Wagner. Han är författaren bakom den nya boken “Battle for the Bird”, som handlar om vad som hände bakom stängda dörrar när ...
2024-02-21 07:30 | Dagens PS
Klassiska cyklar på reträtt i Barcelona
Klassiska cyklar på reträtt i Barcelona
Elfordon tar över på cykelbanorna i Barcelona. Den klassiska mekaniska cykeln står i dag enbart för 39 procent av resorna i den spanska staden, enligt en ny studie från cykelorganisationen BACC.
2024-02-20 15:09 | Dagens Industri
Elon AB offentliggör bokslutskommuniké 2023 den 22 februari kl. 07:30
Elon AB offentliggör bokslutskommuniké 2023 den 22 februari kl. 07:30
Elon AB offentliggör sin bokslutskommuniké för perioden 1 januari – 31 december 2023 torsdagen den 22 februari kl. 07:30.
2024-02-14 09:40 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musks hjärnverksamhet väcker huvudbry
Även om vi alla börjat vänja oss vid Elon Musks spontana och ofta kryptiska uttalanden är det vissa som förbryllar lite extra. Hit hör nyheten om hjärnimplantat som spreds tidigare i veckan. Det var under tisdagen som Elon Musk lät göra gällande att hans Neuralink nått en milstolpe, vilket Dagens PS då kunde rapportera. Detta ...
2024-02-02 17:09 | Dagens PS
Default News Image
Genombrott för Elon Musks Neuralink
Elon Musks bioteknikbolag Neuralink siktar på att människor ska kunna styra datorer med sina sinnen, nu har bolaget tagit ett viktigt första steg. Neuralinks hjärnimplantat är skapade för att hjälpa människor med svåra skador att använda datorer enbart med hjälp av sina tankar, det skriver Bloomberg. Lovande resultat I maj förra året godkände USA:s läkemedelsmyndighet, ...
2024-01-30 08:55 | Dagens PS
Elon Musk varnar för kinesisk elbilsutklassning
Elon Musk varnar för kinesisk elbilsutklassning
Teslas vd Elon Musk tror att kinesiska biltillverkare kommer att ”förstöra” (demolish) globala rivaler om inte handelshinder sätts upp. ...
2024-01-25 09:36 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musks nya jordnära samarbete
Elon Musks projekt sträcker sig mellan himmel och jord. Det senaste ska hjälpa bönder att använda teknik mer effektivt. Elon Musk har som vanligt många bollar i luften samtidigt. Denna gång är det hans bolag SpaceX som ska samarbeta med John Deere – som är ett av de största namnen inom amerikanskt jordbruk – som ...
2024-01-23 01:42 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk slår tillbaka: “Fake news”
Enligt Elon Musk är uppgiften som nu kablas ut om att hans AI-företag säkrat 500 miljoner dollar från investerare “fake news”. Elon Musk skriver på sitt sociala forum X att nyheten, som kommer från Bloomberg, inte stämmer. Enligt nyhetsbyrån ska Musks artificiella intelligensföretag X AI ha tagit in 500 miljoner dollar av 1 miljard dollar ...
2024-01-20 12:35 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musks hot – om han inte får mer kontroll
Elon Musk säger att han skulle vara “obekväm” med att utveckla Tesla till ledande inom robotteknik och AI om han inte kontrollerar cirka 25 procent av rösterna i bolaget. Elon Musk äger 13 procent av Tesla och är bolagets största investerare, han äger även SpaceX, Neuralink, X och xAI, det skriver Reuters. xAI är hans ...
2024-01-17 11:28 | Dagens PS
Default News Image
Påtänd Elon Musk (?): Svarta piloter korkade
Elon Musk, anklagad för att knarka och äventyra sina bolag, går nu till rasistisk attack mot svarta piloter som han anser har lägre intelligens. Som vanligt använder Musk sin egen sociala plattform X när han gör sina många gånger absurda utspel. Han har tidigare hoppat på judar och fått hård kritik för att sprida antisemitism ...
2024-01-12 13:05 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk: Då skulle jag ta droger
Elon Musk slår tillbaka mot rapporteringen om hans droganvändning men säger samtidigt att han “självklart” ska fortsätta göra vad han än gör. The Wall Street Journal berättade om hur nära medarbetare oroar sig för Elon Musks användning av LSD, kokain, ecstasy och psykedeliska svampar, vilket även Dagens PS uppmärksammat. Läs mer här: Panik hos medarbetare: ...
2024-01-09 10:05 | Dagens PS
Default News Image
Panik hos medarbetare: Elon Musk knarkar
Han är världens rikaste person och vd för Tesla, X och SpaceX och en knippe andra mindre bolag – nu vittnar källor om Elons Musks oroväckande drogberoende. Utåt sett heter det att serieentreprenören Elon Musk – med sin bullriga och provokativa framtoning – bara är kreativ. Stress, sömnbrist och en släng av bokstavskombinationer har varit ...
2024-01-07 12:29 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk hånade BYD – får nu äta upp det
Elon Musk skrattade åt kinesiska BYD och gjorde narr av deras elbilar, men i dag fastnar nog skrattet i halsen på Teslas vd. Som Dagens PS berättat körde BYD om Tesla som världens största elbilsleverantör under fjärde kvartalet. Läs mer om det i den här artikeln: Tungt börsår för Volvo Cars och Polestar Dagens PS ...
2024-01-05 06:48 | Dagens PS
Space X anklagas för olagliga uppsägningar av Elon Musk-kritiker
Space X anklagas för olagliga uppsägningar av Elon Musk-kritiker
Rymdföretaget Space X anklagas av en amerikansk myndighet för att olagligt ha sparkat åtta anställda som varit kritiska gentemot företagets vd Elon Musk. Det skriver Reuters.
2024-01-04 12:37 | Dagens Industri
Default News Image
Kallade Elon Musk för en pinsam distraktion – sparkades
En amerikansk arbetsförmedling anklagar Space X för att olagligt ha sparkat åtta anställda som varit kritiska mot Elon Musk. Åtta anställda vid raket- och satellittillverkaren Space X har skickat runt ett brev där bolagets vd och grundare, Elon Musk, kallas för “en pinsam distraktion”, det skriver Reuters. På onsdagen anklagade en amerikansk arbetsförmedling Space X ...
2024-01-04 12:19 | Dagens PS
Elon Musk: Enorm press på noterade bolag att inte ha ett dåligt kvartal
Elon Musk: Enorm press på noterade bolag att inte ha ett dåligt kvartal
I ett samtal med ARK Invests vd Cathie Wood beklagar sig Elon Musk över den stora regelbördan som börsnoterade står inför och över att pressen från aktieägare begränsar effektiviteten. ...
2023-12-22 20:30 | Dagens Industri
Default News Image
Beskedet som ger Elon Musk julefrid
Två miljoner elbilar med bristande säkerhetskrav gör ingen glad. Allra minst Elon Musk. Nu kan miljardären dock glädjas åt att den europeiska bilmarknaden inte är lika sträng som USA. Tomten kom tidigt i år. Om inte annat kunde han erbjuda lite plåster på såren för Teslas vd Elon Musk, som med anledning av elbilarnas autopilot-system ...
2023-12-18 11:59 | Dagens PS
Elon en av vinnarna i stort ramavtal med allmännyttan
Elon en av vinnarna i stort ramavtal med allmännyttan
Det är nu klart att Elon har antagits som rangordnad etta i 45 av totalt 98 avtalsområden i fastighetsbranschens största affär gällande installation och service av vitvaror till de kommunala bostadsbolagen i Sverige. Ramavtalet är tvåårigt med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Elons rikstäckande nätverk av installatörer och butikskedjans starka närvaro över hela landet är en viktig konkurrensfördel i detta ramavtal.
2023-12-18 09:31 | Dagens Industri
Euronics Holdings AB:s (”Euronics”) stämma har röstat ja till överlåtelse av samtliga aktier i Euronics AB till Elon AB (publ):s dotterbolag Elon Group AB (Elon).
Euronics Holdings AB:s (”Euronics”) stämma har röstat ja till överlåtelse av samtliga aktier i Euronics AB till Elon AB (publ):s dotterbolag Elon Group AB (Elon).
Förhandlingarna avseende en potentiell sammanslagning enligt tidigare kommunicerad avsiktsförklaring kommer därmed att återupptas.
2023-12-11 16:00 | Dagens Industri
EU-toppen ryter ifrån mot Elon Musk: ”En skam”
EU-toppen ryter ifrån mot Elon Musk: ”En skam”
Teslas vägran att ingå kollektivavtal i Sverige är helt oacceptabel. Det säger EU-toppen Nicolas Schmit i en exklusiv intervju med Di, där han går till hård attack mot ägaren Elon Musk:  ”Han bör inte anse att han står över lagen.” ...
2023-12-05 19:52 | Dagens Industri
Default News Image
Experter: Elon Musk kan driva X i konkurs
Elon Musk står som bekant bakom X, tidigare Twitter, och bedömare anser att han är på väg att driva bolaget mot ruinens brant. Och det förbryllar experterna, skriver BBC. X skakas av en panikflykt från annonsörer som inte vill förknippas med bland annat hyllningar till terrornätverk och nazi-symboler. Bland andra amerikanska jättarna Disney och Apple ...
2023-12-03 13:56 | Dagens PS
”Elon Musk lider av psykisk ohälsa”
”Elon Musk lider av psykisk ohälsa”
Före detta techprofilen, numera förläggaren, Christer Sturmark är nöjd över förlaget Fri Tankes utveckling.  ”Hade vi velat vinstmaximera hade vi gett ut deckare och självhjälpsböcker”, säger han.
2023-11-30 14:00 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musk efter kritiken: “De var ändå nära döden”
Elon Musk har anklagats för djurskyddsbrott på Neuralink. Nu har Musk levererat nya förklaringar till tolv apors död. Elon Musk har nu förtydligat sitt tidigare uttalande om Neuralink, där Musk sade att startupen ”aldrig orsakat en apas död”. Ett uttalande som då kom med anledning av anklagelser kring djurskyddsbrott, vilket Dagens PS rapporterat om. Vid ...
2023-11-30 10:21 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk vill vara alla till lags – faller platt
Elon Musks åsikter är det väl ingen som har missat att ta del av. Han vill vara en stark röst på den geopolitiska kartan. Problemet är att hans åsikter ofta ställer till större problem än de gör nytta. Investerare inom bland annat Tesla har sedan länge viftat med de röda varningsflaggorna. Om bara Elon Musk ...
2023-11-29 00:49 | Dagens PS
Elon Musk älskar konflikt – särskilt mot facket
Elon Musk älskar konflikt – särskilt mot facket
Konflikten mellan svenska fackföreningar och Tesla har nått en ny nivå i och med stämningarna mot både staten och Postnord. Men konflikter och juridiska strider är ingenting som Teslas vd Elon Musk räds. Tvärtom älskar han att stå i ena ringhörnan. Särskilt om det är facket som står i andra.
2023-11-28 17:57 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musks Tesla vann mot svenska staten
Statliga Transportstyrelsen tvingas betala ett vite på en miljon kronor om Tesla inte får ut sina registreringsskyltar, enligt ett beslut i Norrköpings tingsrätt. Tesla stämde via en svensk advokatbyrå både Transportstyrelsen och Postnord, som även ägs av danska staten, för att myndigheterna satt sig på tvären med registreringsskyltarna till bolagets nya elbilar i Sverige. Norrköpings ...
2023-11-28 07:04 | Dagens PS
SD-toppen rasar mot Tesla-strejken: ”Ett rent angrepp på Elon Musk”
SD-toppen rasar mot Tesla-strejken: ”Ett rent angrepp på Elon Musk”
Näringsutskottets ordförande Tobias Andersson (SD) går till hårt angrepp mot både facken och Socialdemokraterna för deras agerande i strejken mot Tesla. ”Man gör allt man kan för att ge sig på Elon Musk”, säger han.
2023-11-24 12:46 | Dagens Industri
Default News Image
Svenska strejken: “En kulturchock för Elon Musk”
Elon Musk menar att strejken mot Tesla i Sverige är “vansinnig”. Nu förklarar analytiker varför konflikten blir en väckarklocka för Musk. ”Galen” eller ”vansinnig”. ”Insane” på originalspråket. Vilket ord man än väljer speglar det Tesla-ägaren Elon Musks åsikt om den strejk mot Tesla i Sverige som just nu pågår. Strejken utbröt efter att IF Metall ...
2023-11-24 10:23 | Dagens PS
Elon Musk efter Di:s artikel: ”Det här är galenskap”
Elon Musk efter Di:s artikel: ”Det här är galenskap”
På onsdagen rapporterade Di att sympatiåtgärder blockerar Postnords hantering av post till Tesla vilket innebär att bilarna inte får några nya registreringsskyltar. Enligt Transportstyrelsen får inte registreringsskyltarna delas ut på annat sätt. ”Det här galenskap”, skriver Teslas vd Elon Musk på X i en kommentar till en översättning av artikeln från en annan användare. ...
2023-11-23 08:19 | Dagens Industri
Elon Musk efter Di:s artikel: ”Det här är galet”
Elon Musk efter Di:s artikel: ”Det här är galet”
På onsdagen rapporterade Di att sympatiåtgärder blockerar Postnords hantering av post till Tesla vilket innebär att bilarna inte får några nya registreringsskyltar. Enligt Transportstyrelsen får inte registreringsskyltarna delas ut på annat sätt. ”Det här är galet”, skriver Teslas vd Elon Musk på X i en kommentar till en översättning av artikeln från en annan användare. ...
2023-11-23 08:19 | Dagens Industri
Default News Image
Striden hårdnar: Elon Musk stoppar svenskt avtal
Striden mellan Tesla och de svenska anställda om rätten till kollektivavtal fortsätter. Nu anses konflikten ha låst sig på högsta nivå inom Tesla. Under tisdagen möttes fackförbundet IF Metalls avtalsråd. Konflikten med Tesla och kampen för den grundläggande rättigheten att teckna ett kollektivavtal för de anställda, stod i centrum, skriver förbundet. Fler engagerade ”Vi backar ...
2023-11-22 11:05 | Dagens PS
Ordern från Elon Musk: Tesla får inte skriva på något avtal
Ordern från Elon Musk: Tesla får inte skriva på något avtal
Läget i konflikten mellan Tesla och IF Metall är bottenfruset. Företagets svenska gren får inte skriva på något avtal, enligt medlaren Kurt Eriksson. Samtidigt dras fler och fler företag in i blockaden för varje dag. ...
2023-11-21 16:39 | Dagens Industri
Default News Image
Vägen till framgång – enligt Elon Musk
Århundradets entreprenör? Den titeln har Elon Musk lagt beslag på, enligt många. Han har dock inte gjort det den traditionella vägen. Här är Musks principer för framgång. Senaste rubrikerna om Elon Musk? Han stämmer en researchgrupp som undersökt X. Antisemitiska inlägg har gett annonstapp. Han hånas samtidigt för att ha påstått sig vara en av ...
2023-11-21 10:12 | Dagens PS
Default News Image
Krasch för Elon Musk – raket exploderar
Elon Musks rymdbolag SpaceX har åter igen problem. Under lördagen exploderade nämligen raketen Starship. Elon Musks motgångar fortsätter. Hans personlighet och starka åsikter tar alldeles för mycket plats hävdar nu en rad stora investerare, som säger att Musk inte bryr sig om hur det går för elbilsjätten Tesla. Eftersom entreprenören gärna vädrar sina åsikter på ...
2023-11-19 00:21 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk “förstör” bolagen som han bygger upp
Det blir för mycket av det goda ibland. Elon Musks personlighet med sina starka åsikter tar alldeles för mycket plats hävdar en rad stora investerare. Om han bara kunde hålla munnen stängd. Hålla sina åsikter för sig själv. Men det blir svårt när man heter Elon Musk – som gärna vädrar vad han tycker och ...
2023-11-18 00:26 | Dagens PS
Minskat rörelseresultat för Elon
Minskat rörelseresultat för Elon
Elon redovisar ett rörelseresultat för det tredje kvartalet 2023 på 15,0 miljoner kronor (18,7).
2023-11-16 08:14 | Dagens Industri
Default News Image
Delårsrapport Elon AB juli - september 2023
Tredje kvartalet 2023 präglades av en fortsatt avvaktande och svag marknad. Ett utmanande finansiellt klimat, oro i omvärlden och osäkra framtidsutsikter gör att våra kunder är avvaktande och försiktiga. Inom alla våra affärssegment ser vi liknande utveckling men det är framförallt konsumentmarknaden som tappar fart, en bild som är gemensam för samtliga marknader i Norden.
2023-11-16 07:30 | Dagens Industri
Elon-handlare storsatsar i Blekinge
Elon-handlare storsatsar i Blekinge
Tre Elon- och Elon Ljud & Bildbutiker i Blekinge får gemensam ägarkonstellation och skapar ett kunderbjudande med bredd lagom till årets julhandel.
2023-11-14 10:30 | Dagens Industri
Default News Image
Och nästa Oscar går till – “Elon Musk”
Elon Musk är nöjd att det nu kommer en film om honom. Den stora frågan i Hollywood är just nu vem som kommer få spela den excentriske Teslagrundaren, och eftersom det redan vädras Oscarnomineringar är hajpen större än någonsin. Skådespelaren som kommer spela Elon Musk i den kommande filmen kommer inte ta på sig ett ...
2023-11-13 00:04 | Dagens PS
Default News Image
Så ska Polestar utmana Elon Musk
Elbilsmarknaden är skakig och efterfrågan viker. Nu redovisar Polestar sitt tredje kvartal. Så här ska de möta marknadsledande Teslas strategi. Ägarna Geely Holding och Volvo Cars får stoppa in mer pengar i Polestar. Det handlar om lån och förlängda löptider för utstående lån, skriver Allt om elbil. Samtidigt presenterar Polestar en ny affärsplan för att ...
2023-11-09 10:31 | Dagens PS
Default News Image
Elon Musk lanserar ny AI-chattbot med humor
Elon Musk har lanserat en AI-baserad chattbot på X som enligt honom ”älskar sarkasm” och svarar på frågor med ”lite humor”. Grok, det kallar Elon Musk den nya chattboten med Artificiell intelligens, AI, som han nu har lanserat på X, tidigare Twitter, det skriver BBC. Än så länge är den nya AI-chattboten bara tillgänglig för ...
2023-11-06 11:07 | Dagens PS
Rykte: Elon Musk ger halv miljon för användarnamn på X
Rykte: Elon Musk ger halv miljon för användarnamn på X
Har du ett åtråvärt användarnamn på X, tidigare Twitter, utan att använda plattformen? Då kan du kanske tjäna storkovan, enligt uppgifter från  Forbes.
2023-11-04 07:26 | Dagens Industri
Default News Image
Elon Musk om AI: Kommer att bli smartare än människan
I ett samtal med Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak varnade Elon Musk på nytt för farorna med artificiell intelligens. Tesla-grundaren fortsätter att varna för AI. Vid AI-toppmötet i Bletchley Park med Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak framhöll Elon Musk på nytt farorna med artificiell intelligens. ”Vi kommer att få någonting som för första gången är smartare än ...
2023-11-03 13:13 | Dagens PS
Default News Image
Skuldberget växer för Elon Musk
Ett mer än halverat värde för X och ett börsvärde för Tesla som sjunkit kraftigt. Det blåser motvind för Elon Musk som inte vågar lova något lyft i närtid. ”Hälften kvar” var länge ett slagord för lägre marginalskatter i Sverige. För miljardären Elon Musk är det sammanfattningen av läget ett år efter köpet av Twitter, ...
2023-10-31 09:05 | Dagens PS
Israel vill stoppa Elon Musks Starlinkplaner
Israel vill stoppa Elon Musks Starlinkplaner
I över ett dygn saknade Gazaremsans 2,3 miljoner invånare internet och telefon efter Israels attacker. Miljardären Elon Musk ville använda Starlink för att koppla upp hjälporganisationer igen. Israel lovade att stoppa Musks planer.
2023-10-29 08:17 | Dagens Industri
Default News Image
Ett år sedan Elon Musk tog över Twitter – plattformen rasar
Det har gått ett år sedan Elon musk tog över Twitter. Händelserna har sedan dess avlöst varandra, där både investerare och användare numera vänder plattformen ryggen. Elon Musks humörsvängningar har varit många under året, där Twitter bland annat bytte namn till det något kryptiska X. Året har inte direkt varit vad Musk hoppades på när ...
2023-10-28 01:56 | Dagens PS


Om du funderar på hur Elon och dess aktie har presterat över tid, eller varför Elon har haft en viss rörelse, kan du finna svar här. Vad tror branschanalytiker om Elon aktiens framtid? Är Elon-aktien övervärderad eller undervärderad? När kommer nästa rapport för Elon ut och hur ser framtidsutsikterna ut för Elon? Allt detta och mer kan du få insikt i på denna sida.

För dig som funderar på att investera i Elon aktier erbjuder vi även guider till hur man kan köpa aktier i Elon genom olika mäklare som Nordnet, Avanza och Aktieinvest. Vi diskuterar även fördelarna med att äga Elon inom en Kapitalförsäkring (KF) eller i ett Investeringssparkonto (ISK).

Följ med oss på en resa genom allt du behöver veta om Elon - från dess ISIN-kod till diskussioner på forum och sociala medier. Om du vill ha en djupgående förståelse av aktiemarknaden och i synnerhet Elon aktier, då är detta din ultimata källa för information.

Tänk på: Att placera pengar i fonder, aktier och andra värdepapper har historiskt sett bidragit till ekonomisk tillväxt. Dock är framtida utfall osäkra, och investeringar kan både öka och minska i värde. Det finns därför ingen garanti för att du får tillbaka din ursprungliga investering.

Aktier i bolaget Elon

Nedan listar vi information om alla typer av aktier som finns i bolaget

Aktiens namnElon
Typ av aktieOdefinierat
Köp aktienHos Avanza
ISINSE0001752520
Utdelning1,25 SEK
Avkastning4.40%
PE-tal-25.27
TickerELON
Senast uppdaterat2024-04-09 06:31:27

Hur går det för Elon på börsen idag?

Här nedan kan du följa och hålla koll på hur det går för Elon på börsen idag.


Ska man äga Elon i ISK eller KF?

Det som brukar vara avgörande i denna frågan är huruvuda man vill undvika att själv behöva kräva tillbaka källskatten som dragits på utdelningar gjorda för Elon. Om en aktie anses vara en utländsk aktie så dras det automatiskt en så kallad utländsk källskatt på utdelningen.

För att ta reda på om en aktie är föremål för utländsk källskatt behöver man undersöka dess ISIN kod. Utdelningar från aktier vars ISIN kod börjar på annat än "SE" dras det utländsk källskatt för.

Vilken ISIN-kod har Elon?

ISIN-koden för Elon är SE0001752520.

Elon ISK eller KF?

Svar: Elon kan placeras in en ISK eller KF. Eftersom ISIN-koden för Elon börjar med "SE" dras det inte dras någon utländsk källskatt för utdelningar från aktien , så kan den placeras i ett ISK eller en KF.

Hur kan jag köpa och investera i Elon aktien?

Vill du spara och investera pengar i Elon? En investering på börsen i Elon aktier kan på sikt bli en lönsam affär.

Vi på Börsen för alla har tre olika favoriter bland de olika ställen där man idag kan köpa aktier och andra värdepapper som aktier i Elon online:

Nordnet: Nordens ledande digitala plattform för investeringar och sparande. Fritt Courtage i 6 månader.

Avanza: Sveriges med populära digitala bank som gör det både kul och enkelt att spara och investera.

Aktieinvest: Hos Aktieinvest kan du välja att köpa och sälja Elon aktier på två sätt, antingen med Andelsorder (där du handlar delar av Elon aktier mot Aktieinvest aktielager) eller Börsorder (att handla Elon aktier direkt mot börsen). Erbjuder också möjlighet att månadsspare i enskilda aktier.

Ny i aktievärlden? Missa inte vår guide: Börja med aktier.

Om du hellre vill ägna dig åt aktiv handel med aktien Elon, så kallad trading, finns specialiserade mäklare för detta ändamål. Vårt bästa tips här är IG, globalt erkända för sin expertis inom trading.

Kom ihåg: 73% av icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos sådana plattformar.

Mer detaljer om Elon aktien

Aktien Elon är en av flera aktier i Sverige som det går att investera pengar i.Elon aktien är noterad på listan Small Cap Stockholm och går utmärkt och enkelt att köpa hos nätmäklare som Avanza, Nordnet eller Aktieinvest.

Aktien Elon är noterad i Sverige och kategoriseras inom sektorn Konsumentvaror & Tjänster och branschen/branscherna Återförsäljare, E-Handel.

Hemsida för bolaget Elon: Länk

För fullständiga detaljer om aktien Elon rekommenderar vi att ni besöker dess motsvarande aktiesida hos Avanza. Här kan ni ta del av viktig och intressant fakta om Elon aktien som antal ägare, hur många aktier bolaget består av, Beta, direktavkastning, P/E-tal, P/S-tal, om Elon är blankningsbar samt om aktien går att belåna.

Hur kan jag köpa aktier och investera i Elon

Att köpa aktier och investera i Elon är en viktig steg i din finansiella resa. För att komma igång behöver du förstå de olika alternativen och plattformarna som är tillgängliga för att köpa aktier och investera i Elon. Vi kommer att utforska de bästa sätten att investera i Elon och vilka mäklarplattformar som erbjuder Elon som en investeringsmöjlighet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren investerare, är det viktigt att ha rätt information och verktyg för att fatta välgrundade beslut när du investerar i Elon. Läs vidare för att lära dig hur du kommer igång med att köpa Elon och maximera dina investeringsmöjligheter.

Köpa Elon hos Nordnet

Nordnet är en av de ledande mäklarplattformarna som erbjuder möjligheten att köpa Elon. Om du är intresserad av att investera i Elon via Nordnet, är det viktigt att förstå processen och fördelarna med att använda denna plattform. Vi kommer att gå igenom stegen för att köpa Elon hos Nordnet och ge dig en översikt över deras tjänster och verktyg som kan underlätta din investeringsresa.

Nordnet erbjuder investerare möjligheten att handla Elon och många andra värdepapper med en användarvänlig plattform och konkurrenskraftiga priser. Läs mer på Nordnet hemsida för att lära dig mer om hur du kan köpa Elon hos dom och dra nytta av deras tjänster.

Köpa Elon hos Avanza

Avanza är en populär mäklarplattform som ger dig möjlighet att köpa Elon. Om du överväger att investera i Elon via Avanza, är det viktigt att förstå processen och fördelarna med att använda denna plattform. Vi kommer att gå igenom stegen för att köpa Elon hos Avanza och presentera deras erbjudanden och funktioner som kan hjälpa dig som investerare.

Avanza erbjuder en enkel och tillgänglig plattform för att köpa och handla Elon och andra värdepapper. Utforska hemsidan hos Avanza angående hur du kan komma igång med att köpa Elon hos dom och dra nytta av deras resurser för att ta kloka investeringsbeslut.

Köp andelar i Elon och månadsspara i aktier som Elon med Aktieinvest

Aktieinvest erbjuder en flexibel möjlighet att köpa andelar i Elon och månadsspara i aktier som Elon. Genom att använda Aktieinvest tjänster kan du sprida dina investeringar över tid och dra nytta av fördelarna med månadssparande. Vi kommer att utforska hur du kan köpa Elon och använda Aktieinvest månadssparandealternativ för att bygga upp din portfölj gradvis.

Månadssparande är ett bekvämt sätt att investera och låta dina pengar arbeta för dig över tiden. Upptäck hur du kan komma igång med att köpa andelar i Elon och månadsspara i aktier som Elon med Aktieinvest och skapa en sund och diversifierad portfölj.

Elon aktie utveckling

Följ med på den spännande resan av Elon aktiens utveckling. Elon aktie utveckling har varit en intressant resa att följa. Elon aktiens utveckling under de senaste åren har varit föremål för uppmärksamhet och analyser från investerare och experter. Från dess första notering på börsmarknaden till de senaste händelserna som påverkar dess värde, vi utforskar Elon aktiens resa i denna sektion.

Denna sida ger dig en omfattande översikt över Elon aktiens utveckling, inklusive historiska data, trender och framtidsprognoser. Oavsett om du är en långsiktig investerare eller bara nyfiken på att följa Elon aktiens utveckling, finns här all information du behöver.

Elon aktie kurs idag

Elon aktie kurs idag är avgörande för många investerare. Den aktuella kursen påverkas av en mängd olika faktorer, inklusive marknadsnyheter, företagsrapporter och globala händelser. Här kan du få den senaste informationen om Elon aktiens aktuella värde och hur det förändras under dagen.

Dagens utveckling för Elon

Nedan kan ni följa senaste dygnets eller dagens utveckling för aktien Elon.

Vi presenterar dig också med grafer och diagram som visar kursutvecklingen över tid och analyserar de viktigaste händelserna som kan ha påverkat Elon aktiens pris. Oavsett om du är en aktiv handlare eller bara intresserad av att hålla koll på Elon aktiens värde, har vi den aktuella kursinformationen du behöver.

Elon aktie i år

Elon aktie i år har varit föremål för noggrann uppföljning och utvärdering. Detta år har varit en intressant resa för aktien, med många upp- och nedgångar på marknaden. I den här avdelningen kommer vi att granska Elon aktiens prestation under det aktuella året och identifiera de faktorer som har påverkat dess utveckling.

Vi kommer att analysera nyckelhändelser, företagsrapporter och marknadstrender som har format Elon aktiens pris under året. Oavsett om du är en långsiktig investerare som är intresserad av årets avkastning eller en aktiv handlare som vill förstå de senaste trenderna, har vi informationen om Elon aktiens utveckling under detta år.

Elon aktie historik

Elon aktie historik berättar en fascinerande historia om aktiens resa genom tiderna. Från dess tidiga dagar på marknaden till dess nuvarande position som en betydande spelare, tar vi dig med på en resa genom historien av Elon.

Vi kommer att granska viktiga milstolpar, händelser och prestationer som har format Elon till vad det är idag. Historien ger insikter om hur aktien har utvecklats över tid och kan hjälpa dig att förstå dess långsiktiga potential. Utforska Elon aktiens rika historik och få en djupare förståelse för dess utveckling.

Elon aktie analys

För att fatta välgrundade investeringsbeslut är en grundlig Elon aktie analys avgörande. I denna sektion kommer vi att granska och analysera Elon aktiens prestation, trender och faktorer som påverkar dess värde på marknaden. Att förstå den aktuella situationen är viktigt för att kunna göra informerade beslut när det gäller Elon.

Vi kommer att presentera dig med en översikt över Elon aktiens historiska utveckling, dess nuvarande styrkor och svagheter samt de senaste nyheterna som kan ha en inverkan på dess pris. Utforska vår Elon aktie analys för att få en djupare insikt i vad som driver aktiens prestation.

Elon aktieanalys

En noggrann Elon aktieanalys är nyckeln till att förstå hur denna aktie fungerar på marknaden. Vi kommer att ta dig igenom en detaljerad Elon aktieanalys som omfattar allt från företagets finansiella resultat till branschtrender och makroekonomiska faktorer som kan påverka Elon aktien.

Vi kommer också att granska Elon aktiens historik och identifiera eventuella mönster och tendenser. Oavsett om du är en erfaren analytiker eller bara nyfiken på att förstå Elon aktiens prestation, kommer vår Elon aktieanalys att ge dig värdefull information för att ta välgrundade investeringsbeslut.

Elon aktie prognos

Att ha en klar Elon aktie prognos är avgörande för att planera din investeringsstrategi. Vi kommer att analysera de faktorer som kan påverka Elon aktiens framtida prisutveckling och ge dig en inblick i vad du kan förvänta dig av denna aktie på lång och kort sikt.

Vi kommer att inkludera expertkommentarer och marknadsanalyser som hjälper dig att bilda en uppfattning om Elon aktiens potential. Oavsett om du är intresserad av att hålla aktien på kort sikt eller göra långsiktiga investeringar, kommer vår Elon aktie prognos att vara en värdefull resurs.

Elon aktie riktkurs

Målet för varje investerare är att uppnå en Elon aktie riktkurs som ger en lönsam avkastning. I denna avdelning kommer vi att granska analytikers och experters bedömningar om Elon aktiens riktkurs. Vi kommer också att diskutera de faktorer som ligger till grund för dessa prognoser.

Förstå Elon aktie riktkursen är viktigt för att göra investeringsbeslut som är i linje med dina ekonomiska mål. Oavsett om du är en långsiktig investerare eller en aktiv handlare, ger vår analys av Elon aktie riktkurs dig insikter som kan vara värdefulla för din portföljstrategi.

Elon aktie teknisk analys

Teknisk analys är en viktig del av att förstå Elon aktiens beteende på marknaden. I denna sektion kommer vi att granska de tekniska indikatorer, diagram och mönster som används för att analysera Elon aktien. Vi kommer att identifiera viktiga stöd- och motståndsnivåer och diskutera potentiella handelsstrategier.

Oavsett om du är en teknisk analytiker eller bara nyfiken på att lära dig mer om hur teknisk analys fungerar, kommer vår Elon aktie teknisk analys att vara en värdefull resurs. Utforska de tekniska aspekterna av Elon aktien och använd den informationen för att förbättra din handelsstrategi.

Elon aktie värdering

En korrekt Elon aktie värdering är avgörande för att bedöma om en aktie är över- eller undervärderad på marknaden. Vi kommer att utföra en djupgående Elon aktie värdering och granska de olika metoder och nyckeltal som används för att bedöma aktiens värde.

Vi kommer också att diskutera de faktorer som kan påverka Elon aktiens värdering och varför det är viktigt för investerare att förstå detta. Oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja Elon, kommer vår Elon aktie värdering att ge dig insikter som kan hjälpa dig att fatta informerade beslut.

Vad tror analytiker om Elon aktien?

Analytikerna har sina ögon på Elon aktien och delar sina insikter om dess framtida prestation. Genom att kombinera branschkunskap och dataanalys ger de en värdefull inblick i vad som kan förväntas från Elon aktien. Att följa analytikernas synpunkter kan vara en vägledning för investerare som vill ta informerade beslut.

I denna avdelning kommer vi att ta en närmare titt på analytikernas förutsägelser och bedömningar om Elon aktien och försöka bättre förstå de faktorer som påverkar dess framtid på marknaden.

Är Elon aktien övervärderad eller undervärderad?

En av de viktigaste frågorna som investerare ställer sig är om Elon aktien är prissatt korrekt. Genom att utföra en noggrann värdering kan man bedöma om aktien är övervärderad eller undervärderad i förhållande till dess verkliga värde. Vi kommer att granska nyckeltal och jämföra Elon aktien med sina konkurrenter för att svara på denna fråga.

Denna analys kommer att hjälpa dig som investerare att fatta beslut om när och hur du ska agera med avseende på Elon aktien baserat på dess nuvarande värdering på marknaden.

Är Elon lågt värderad?

Att hitta en undervärderad aktie är ofta målet för många investerare. Om en aktie är prissatt lägre än dess verkliga värde, kan det skapa en möjlighet till lönsamhet på lång sikt. Vi kommer att analysera Elon aktiens värdering och bedöma om den kan betraktas som lågt värderad i jämförelse med dess potential.

Om du letar efter investeringsmöjligheter kan vår analys av Elon aktiens värdering vara till hjälp för att identifiera aktier som kan vara värda att överväga för din portfölj.

Är aktien Elon högt värderad?

På den andra sidan av spektrumet är frågan om en aktie är högt värderad. Om en aktie är prissatt högre än dess fundamentala värde kan det skapa en risk för investerare. Vi kommer att utföra en analys för att bedöma om Elon aktien anses vara högt värderad i förhållande till dess framtida tillväxtpotential och vinster.

För att ta välgrundade beslut om din portfölj är det viktigt att förstå om Elon aktien är överprissatt och om det finns en möjlig risk för prisfall i framtiden.

Är det köpläge på Elon aktien?

För investerare som söker möjligheter att köpa aktier, är frågan om det finns ett köpläge på Elon aktien central. I denna sektion kommer vi att analysera Elon aktiens aktuella marknadsförhållanden och identifiera om det finns faktorer som tyder på att det kan vara ett bra tillfälle att köpa.

Om du överväger att investera i Elon aktien, kommer vår analys av köpläget att ge dig insikter om när det kan vara klokt att agera och när det kan vara bäst att avvakta.

Vilken Elon aktie ska man köpa?

När det gäller Elon aktien kan det finnas olika aktieklasser (A, B, C och D aktier) eller instrument att välja mellan. I denna avdelning kommer vi att diskutera vilken typ av Elon aktie som kan vara bäst för din investeringsstrategi. Oavsett om du är intresserad av stamaktier, preferensaktier eller andra instrument, kommer vi att ge råd om vilken Elon aktie som passar bäst för dina mål.

Att välja rätt Elon aktie är en viktig del av din investeringsprocess, och vår analys kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Oavsett om du är en nybörjare som just börjar investera eller en erfaren investerare som överväger att diversifiera din portfölj, kommer vår analys att ge dig riktlinjer för att välja den Elon aktien som bäst passar dina investeringsmål och risktolerans.

Nyheter och artiklar om Elon aktien

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna och artiklarna som rör Elon aktien. I denna sektion kommer vi att samla och presentera de mest relevanta och aktuella nyheterna om Elon aktien. Från företagsrapporter till marknadsutveckling, vår nyhetsbevakning ger dig insikter som kan påverka dina investeringsbeslut.

Oavsett om du är en aktiv investerare som följer aktien dagligen eller helt enkelt vill vara informerad om de senaste händelserna, kommer våra nyheter och artiklar om Elon aktien att hålla dig uppdaterad.

Vad har hänt med Elon?

För att förstå Elon aktiens nuvarande ställning på marknaden är det viktigt att ta reda på vad som har hänt med den på senare tid. I denna avdelning kommer vi att granska de senaste händelserna och utvecklingen som har påverkat Elon aktien.

Vi kommer att diskutera nyckelhändelser, företagsnyheter och makroekonomiska faktorer som har haft en inverkan på Elon aktiens pris och prestation. Att ha en förståelse för vad som har hänt med Elon är en viktig del av att kunna göra välgrundade beslut när det gäller denna aktie.

Det är inte alltid möjligt att direkt koppla en förändring i Elon aktiens pris till specifika nyheter eller händelser. När man exempelvis ställer sig frågan ”Vad har hänt med Elon?”, kan svaret vara mycket mer komplicerat än en enkel nyhetshändelse. Även om nyheter och specifika händelser om Elon utan tvekan ofta har en betydande inverkan på aktiepriser, måste man beakta att det finns en mängd olika faktorer och komplexiteter som spelar in på aktiemarknaden.

Beroende på marknadsdynamik, investerarnas psykologi, makroekonomiska faktorer, Elon företagets prestation och många andra variabler, kan Elon aktiens pris fluktuera. Därför, när man funderar över om Elon är köpvärd, bör man inte enbart förlita sig på nyheter eller händelser. Det krävs en djupare analys av såväl Elon företaget som den övergripande marknadssituationen.

I vissa situationer kan nyheter dock ge en klar indikation eller ledtråd om varför Elon aktien har rört sig på ett visst sätt. Men det är viktigt att ha en holistisk syn och inte dra förhastade slutsatser baserat enbart på enstaka händelser kopplade till Elon.

Elon rapport

Få en djupgående insikt i Elon aktiens prestation genom att utforska dess senaste rapporter. I denna sektion kommer vi att granska och analysera Elon aktiens kvartals- och årsrapporter samt företagets finansiella resultat. Rapporterna ger dig en inblick i företagets hälsa, intäkter och tillväxtmöjligheter.

Genom att noggrant studera Elon rapporter kan du göra informerade beslut om att investera i denna aktie och förstå hur den presterar över tid.

När kommer nästa rapport?

Att veta när nästa rapport för Elon aktien kommer att publiceras är viktigt för investerare som följer aktien. I denna avdelning kommer vi att ge information om det förväntade datumet för nästa rapport och vad du kan förvänta dig att hitta i den. Rapporten kan innehålla nyckelindikatorer, företagets strategi och andra viktiga uppgifter.

Att vara förberedd på när nästa rapport kommer kan hjälpa dig att planera din investeringsstrategi och fatta beslut baserat på den senaste informationen om Elon aktien.

Elon utdelning

En av de viktiga aspekterna av att investera i Elon aktien är dess utdelningspolitik. I denna sektion kommer vi att utforska Elon aktiens utdelningshistorik och hur företaget hanterar utdelningar till sina aktieägare. Utdelningar kan vara en betydande del av en investeringsportfölj och ger investerare möjlighet till passiva inkomster.

Vi kommer att analysera Elon aktiens utdelningshistorik och ge information om när och hur utdelningar utbetalas. Detta kan vara användbart för investerare som överväger att äga Elon aktien för dess utdelningspotential.

Har Elon aktieutdelning?

För att avgöra om Elon aktien erbjuder utdelningar är det viktigt att förstå företagets utdelningspolitik. I denna avdelning kommer vi att svara på frågan om Elon aktien har en utdelningspolicy och om det finns historik av utdelningar till aktieägare.

Svar: .

Att veta om Elon aktien erbjuder utdelningar kan vara avgörande för investerare som söker efter aktier med utdelningspotential och en möjlighet till en stabil inkomstkälla.

När ska man äga Elon aktien för att få utdelning (X-dag)?

För att kvalificera sig för utdelning från Elon aktien måste investerare vara medvetna om det specifika datumet för X-dagen, det vill säga dagen då man måste äga aktien för att få utdelning. Vi kommer att ge detaljerad information om X-dagen och vad som krävs för att berättigas till utdelning från Elon aktien.

Detta är viktig information för aktieägare som planerar sina investeringar och utdelningsstrategier och som vill säkerställa att de inte missar chansen till utdelning från Elon aktien.

Hur ser framtiden ut för Elon aktien?

Att förutsäga framtiden för Elon aktien är en utmaning som många investerare och analytiker står inför. I denna avdelning kommer vi att försöka ge en uppfattning om vad som kan förväntas från Elon aktien genom att granska de senaste trenderna, företagets strategi och de makroekonomiska faktorer som kan påverka dess prestation.

Vi kommer att utforska möjliga scenarier för Elon aktien och de faktorer som kan påverka dess pris och värde på marknaden. Att förstå vad som kan påverka Elon aktien i framtiden är viktigt för investerare som vill göra välgrundade beslut.

Elon aktie prognos

En Elon aktie prognos ger en uppskattning av hur aktien kan utvecklas i framtiden baserat på analyser av olika faktorer. I denna avdelning kommer vi att presentera en prognos för Elon aktien, inklusive förväntningar på prisrörelser, volatilitet och möjliga tillväxtscenarier.

Investerares och analytikers prognoser kan vara värdefulla riktmärken för att fatta investeringsbeslut och förstå potentialen för Elon aktien i framtiden.

Varför går Elon aktien upp?

För att förstå varför Elon aktien ökar i värde är det viktigt att analysera de faktorer som driver dess pris uppåt. I denna avdelning kommer vi att diskutera möjliga orsaker till att Elon aktien stiger och hur marknaden reagerar på nyheter och händelser som kan påverka aktiens prestation positivt.

Att identifiera vad som driver prisuppgången i Elon aktien kan vara användbart för investerare som vill dra nytta av uppgången eller fatta beslut om när de ska köpa aktien.

Varför stiger Elon aktien

Elon aktiens ökning kan vara resultatet av olika påverkande faktorer på marknaden. Vi kommer att utforska vad som kan driva upp Elon aktiens värde genom att analysera nyheter, företagets prestation och allmänna marknadstrender.

Denna insikt i varför Elon aktien stiger kan vara användbar för investerare som vill göra informerade beslut om sina positioner och handelsstrategier.

Varför går Elon aktien ner?

Prisnedgången i Elon aktien kan vara resultatet av olika faktorer och händelser på marknaden. Vi kommer att granska möjliga orsaker till att Elon aktien sjunker och hur investerare kan reagera på sådana nedgångar.

Att förstå vad som driver prisnedgången i Elon aktien är viktigt för investerare som vill skydda sina investeringar och fatta beslut om när de ska sälja aktien.

Varför sjunker Elon aktien

Nedgången i Elon aktiens värde kan vara följden av olika faktorer som påverkar marknaden. Vi kommer att diskutera möjliga orsaker till varför Elon aktien sjunker och hur investerare kan hantera en sådan situation.

Att ha en förståelse för de faktorer som ligger bakom prisnedgången i Elon aktien är viktigt för investerare som vill ta välgrundade beslut om sin portfölj och riskhantering.

Elon aktie – forum och diskussioner

Få en inblick i Elon aktiens popularitet och diskussioner som kretsar kring den på olika forum och onlineplattformar. I denna sektion kommer vi att utforska de olika onlineforum där investerare och aktieentusiaster delar sina åsikter, analyser och diskuterar Elon aktien.

Att delta i dessa diskussioner kan vara ett sätt att lära sig mer om Elon aktien och höra olika perspektiv från andra investerare och experter.

Elon aktie blogg

Följ med i Elon aktiens utveckling genom att läsa den senaste informationen och analyserna på Elon aktiebloggen. Bloggar kan vara en källa till djupgående insikter om aktien och de faktorer som påverkar dess prestation på marknaden.

Vår Elon aktieblogg kommer att erbjuda regelbundna uppdateringar och expertkommentarer om aktien och dess roll i investeringsvärlden.

Elon aktie på Twitter

För realtidsuppdateringar och snabba nyheter om Elon aktien, följ med på Twitter. I denna avdelning kommer vi att presentera de senaste tweetarna, analyserna och diskussionerna som rör Elon aktien på Twitter.

Sociala medieplattformar som Twitter kan vara en användbar resurs för att hålla sig informerad om aktiens senaste händelser och reaktioner från investerare och analytiker.

Elon aktie på Flashback

Flashback är en populär svensk diskussionsplattform, och här kan du följa trådar och diskussioner om Elon aktien. Vi kommer att presentera relevanta trådar och inlägg där investerare delar sina åsikter, analyser och frågor om Elon aktien på Flashback.

Att delta i diskussionerna på Flashback kan vara ett sätt att få en bredare bild av hur Elon aktien uppfattas i den svenska investeringsgemenskapen.

Elon aktie på Facebook

För att ansluta dig till Elon aktiens community på Facebook och delta i diskussioner och grupper, är denna avdelning till för dig. Vi kommer att ge information om relevanta Facebook-grupper och sidor där investerare och entusiaster samlas för att dela information och erfarenheter kring Elon aktien.

Att vara en del av Facebook-gemenskapen kan ge dig möjligheten att nätverka med likasinnade investerare och lära dig mer om Elon aktien från olika perspektiv.

Elon – handel och investering

Utforska möjligheterna att handla med och investera i Elon aktien. I denna sektion kommer vi att granska hur du kan köpa och sälja Elon aktier, och vi kommer att erbjuda insikter om varför investeringar i denna aktie kan vara intressanta för dig som investerare.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren investerare, kommer vår information om handel och investering i Elon aktien att vara användbar för att ta välgrundade beslut.

Köpa Elon aktie

För att äga Elon aktie måste du förstå hur du köper den. Vi kommer att ge dig en steg-för-steg-guide om hur du köper Elon aktie och de olika plattformar och mäklare som erbjuder möjligheten att investera i aktien.

Att köpa Elon aktie kan vara din första steg mot att bygga en investeringsportfölj eller att diversifiera din nuvarande portfölj.

När sälja Elon aktier?

Att veta när du ska sälja Elon aktier är lika viktigt som att veta när du ska köpa dem. I denna avdelning kommer vi att diskutera strategier och indikatorer som kan hjälpa dig att fatta beslut om när det är lämpligt att sälja dina Elon aktier och ta vinster.

Säljbeslutet kan påverkas av olika faktorer, inklusive dina investeringsmål och risktolerans.

Är Elon aktien köpvärd?

Att bedöma om Elon aktien är köpvärd kräver en noggrann analys av dess fundamentala och tekniska faktorer. Vi kommer att diskutera de olika aspekterna som påverkar Elon aktiens värde och bedöma om det är en attraktiv investering just nu.

Denna bedömning kan vara användbar för investerare som överväger att köpa Elon aktier och vill göra det med förtroende.

Elon aktie split

En aktiesplit är en händelse där antalet aktier ökar, och deras pris per aktie minskar proportionellt. Vi kommer att förklara hur Elon aktiens split har påverkat dess aktiepris och vad det innebär för investerare.

Att förstå aktiesplit är viktigt för att tolka förändringar i aktiens pris och portföljvärde.

Är det värt att köpa Elon aktier?

För att bedöma om det är värt att köpa Elon aktier måste du överväga olika faktorer som påverkar dess potential som investering. Vi kommer att ge en sammanfattande analys av Elon aktiens möjligheter och risker, och hur det kan passa in i din investeringsstrategi.

Detta hjälper dig att ta ett välgrundat beslut om huruvida Elon aktien är rätt för din portfölj.

Är Elon en bra aktie?

Betyget av om Elon är en bra aktie beror på din investeringsstrategi och mål. Vi kommer att diskutera de olika faktorer som kan göra Elon aktien till en attraktiv investering och de aspekter som kan orsaka oro. Baserat på dina egna mål och risktolerans kan du avgöra om Elon aktien är en passande komponent i din portfölj.

Är Elon aktien blankningsbar?

Att bedöma om Elon aktien är blankningsbar innebär att överväga om det finns möjlighet att sälja aktien i hopp om att dess pris kommer att minska. Vi kommer att diskutera möjligheterna och hinder för att blanka Elon aktien samt de risker som är förknippade med kortförsäljning.

Detta är viktig information för investerare som överväger att blanka aktien eller förstå dess potential att vara föremål för kortförsäljning.

Varför investera i Elon aktie?

För att motivera investeringar i Elon aktien kommer vi att diskutera de potentiella fördelarna och möjligheterna som är förknippade med att äga aktien. Vi kommer att belysa de faktorer som kan göra Elon aktien till en lockande investering och hur den kan bidra till din portföljs diversifiering och tillväxt.

Att förstå varför det kan vara fördelaktigt att investera i Elon aktien kan hjälpa dig att fatta beslut om att inkludera den i din portfölj.

Varför dyker Elon aktien?

När Elon aktien upplever prisnedgångar är det viktigt att förstå de underliggande orsakerna till dessa nedgångar. Vi kommer att analysera möjliga faktorer och händelser som kan leda till att Elon aktien sjunker och hur investerare kan reagera på sådana situationer.

Att förstå varför Elon aktien sjunker är en nyckelkomponent i att hantera och minimera potentiella förluster.

Varför går inte Elon med vinst?

För att förstå varför Elon kanske inte går med vinst kommer vi att undersöka företagets finansiella prestation och de faktorer som påverkar dess lönsamhet. Detta kan inkludera företagets affärsmodell, kostnadsstruktur och marknadsförhållanden.

Att veta varför Elon inte går med vinst kan vara viktig information för investerare som överväger att investera i företaget och vill ha insikt i dess ekonomiska hälsa.

Elon vinst per aktie

Elon vinst per aktie är en viktig finansiell indikator som kan ge en bild av företagets lönsamhet och förmåga att generera vinst till sina aktieägare. Vi kommer att granska och analysera Elon vinst per aktie och vad det kan säga om företagets ekonomiska prestation.

Denna information kan vara användbar för investerare som vill utvärdera Elon aktiens potential som en lönsam investering.

Var kan jag lära mig mer om och analysera Elon aktien?

Denna sidan erbjuder rikligt med information om Elon, och du kan också finna ytterligare upplysningar om aktien Elon hos de nätmäklare vi rekommenderade tidigare. Vi rekommenderar Nordnet, Avanza och Aktieinvest - aktiemäklare som alla har olika fördelar. Vi på Börsen för alla använder oss själva alla tre plattformar.

För den som vill genomföra en mer ingående analys av Elon, rekommenderar vi analystjänsterna TradingView och Börsdata. Är du intresserad av trading rekommenderas också plattformen IG starkt.

Där tillhandahålls omfattande data, inklusive Elon aktiekursens historik och diverse nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal och utdelning för Elon. Dessa verktyg erbjuder möjlighet för både teknisk och fundamental analys av Elon, vilket kan hjälpa dig i beslutet om du vill investera i Elon aktien eller ej.