Modern Times Group aktie och bolag (MTG B)

Välkommen till vår stora guide för bolaget Modern Times Group och dess aktie. Här samlar vi all relevant fakta och information relaterat till aktien och bolaget Modern Times Group som kan vara intressant ur ett affärs- och investeringsperspektiv.

Denna sida innehåller annonslänkar.

Artikelns innehåll

Vad gör Modern Times Group?

Modern Times Group, MTG, är ett företag som leder utvecklingen inom underhållningssektorn. Med ett bredt utbud av varumärken som InnoGames, Kongregate och Hutch, erbjuder de spel och digital underhållning som når en global publik. Deras fokus på mobilt och esport, kombinerat med deras position inom den europeiska marknaden, placerar dem i framkanten av den digitala tidsåldern. MTG:s förmåga att anpassa sig till föränderliga konsumentbeteenden och teknologiska framsteg har cementerat deras position som en ledare inom digital underhållning.

Grundat 1997, har MTG en imponerande historia av innovation och tillväxt. Med huvudkontoret i Stockholm, fortsätter de att expandera sitt avtryck internationellt, vilket gör dem till en intressant aktör för investerare som söker exponering mot underhållnings- och mediesektorn.

Företaget är känt för att vara proaktivt i sin strategi för förvärv och samarbeten, vilket ytterligare stärker deras portfölj och erbjuder stabilitet och diversifiering för aktieägarna.

Nyckeltal Modern Times Group bolaget

Namn: Modern Times Group
Land: Sverige
Marknadsplats: Stockholmsbörsen
Lista: Large Cap Stockholm
Sektor: Konsumentvaror & Tjänster
Industrier: Media & Underhållning, Underhållning
VD: Maria Redin
Ordförande: Simon Duffy
Antal aktier: 131,668,727 st
Börsvärde: 11 580,3 MSEK
Soliditet: 79.74 %

Bli rik med oss

Du vet väl att vi har ett helt gratis nyhetsbrev som du kan anmäla dig till nedan? Då missar du inga nyheter, analyser, tips eller uppdateringar från oss. Se till att anmäla dig redan idag!

Senaste nyheter om Modern Times Group

MTG refinansierar kreditfacilitet om 1 miljard kronor
MTG refinansierar kreditfacilitet om 1 miljard kronor
Gamingbolaget MTG har tecknat en ny icke-säkerställd revolverande kreditfacilitet på 1 miljard kronor med en löptid på två år, med möjlighet till förlängning med ytterligare ett år.
2024-06-04 08:11 | Dagens Industri
MTG lanserar återköpsprogram på 400 miljoner
MTG lanserar återköpsprogram på 400 miljoner
MTG har beslutat att lansera ett återköpsprogram om upp till 400 miljoner kronor. ...
2024-05-16 17:55 | Dagens Industri
MTG lanserar återköpsprogram
MTG lanserar återköpsprogram
MTG har beslutat att lansera ett återköpsprogram om upp till 400 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. ...
2024-05-16 17:49 | Privata Affärer
Default News Image
MTG-rapporten ger aktien eld i baken
MTG:s siffror för årets första kvartal övertygar och skickar upp aktien i topp i dag på börsens vinnarlista. I skrivande stund, strax före klockan 10 på onsdagen, rusar mobilspelsoperatören MTG (börskurs) med 8,67 procent på dagens rapportsläpp. Bolaget ökar intäkterna med 11 procent till 1 447 miljoner kronor i första kvartalet, ett lyft på 1 ...
2024-04-24 10:11 | Dagens PS
MTG:s resultat högre än väntat
MTG:s resultat högre än väntat
MTG redovisar ett justerat ebitda-resultat på 396 miljoner kronor för det första kvartalet 2024.
2024-04-24 07:45 | Privata Affärer
ABG Sundal Collier har mäklat större aktiepost i MTG
ABG Sundal Collier har mäklat större aktiepost i MTG
ABG Sundal Collier mäklade på måndagseftermiddagen en större aktiepost i MTG värd omkring 144 miljoner kronor.
2024-04-15 14:56 | Dagens Industri
Nordea: Uppsida på 40 procent i MTG
Nordea: Uppsida på 40 procent i MTG
Nordea har inlett bevakning av spelunderhållningsbolaget MTG i vilken man ser en uppsida på 40 procent. Aktien köpstämplas och riktkursen sätts till 122 kronor, att jämföra med dagens kurs på 86,95 kronor (handeln är pågående).
2024-04-15 13:12 | Privata Affärer
Positiva utsikter för MTG enligt Danske Bank
Positiva utsikter för MTG enligt Danske Bank
Spelunderhållningsbolaget MTG belönas med höjda riktkurser av flera analyshus efter att ha offentliggjort sin Q4-rapport på torsdagen.
2024-02-09 13:30 | Privata Affärer
Börsen öppnar upp – MTG rapportrusar
Börsen öppnar upp – MTG rapportrusar
Rapportmorgonen bjöd på en rad överraskningar med bättre resultat än väntat från både Boliden och MTG – och en rekordhög utdelning från Torsten Janssons New Wave. Båda Stockholmsbörsens stora index stiger i öppningen.
2024-02-08 09:01 | Dagens Industri
MTG slår förväntningarna
MTG slår förväntningarna
Spelunderhållningsbolaget MTG redovisar både ökande omsättning och rörelsevinst under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan.
2024-02-08 07:49 | Privata Affärer
Klart bättre resultat än väntat från MTG
Klart bättre resultat än väntat från MTG
Spelkoncernen MTG rapporterar ett justerat ebitda-resultat på 439 miljoner kronor – klart bättre än analytikernas estimat på 372 Mkr.
2024-02-08 07:33 | Dagens Industri
MTG:s störägare köper in sig i engelsk toppklubb
MTG:s störägare köper in sig i engelsk toppklubb
Det amerikanska investmentbolaget Atairos, som är en av MTG:s större ägare, köper en minoritetsandel i den engelska fotbollsklubben Aston Villas ägarbolag.
2023-12-15 20:43 | Dagens Industri
MTG ökar till 100 procent i Playsimple
MTG ökar till 100 procent i Playsimple
MTG har ökat sitt ägande i Playsimple, en indisk spelutvecklare med inriktning på så kallade casual-spel, till 100 procent.
2023-11-01 08:42 | Dagens Industri
Stockholmsbörsen vänder till plus – Sleep Cycle och MTG rusar
Stockholmsbörsen vänder till plus – Sleep Cycle och MTG rusar
Efter en kylig inledning vände Stockholmsbörsen till plus under en rapportintensiv dag. Strax efter att klockan passerat 14 är det breda OMXSPI-indexet upp marginellt medan storbolagsindexet OMXS30 stiger 0,4 procent. ...
2023-10-25 14:11 | Dagens Industri


Om du funderar på hur Modern Times Group och dess aktie har presterat över tid, eller varför Modern Times Group har haft en viss rörelse, kan du finna svar här. Vad tror branschanalytiker om Modern Times Group aktiens framtid? Är Modern Times Group-aktien övervärderad eller undervärderad? När kommer nästa rapport för Modern Times Group ut och hur ser framtidsutsikterna ut för Modern Times Group? Allt detta och mer kan du få insikt i på denna sida.

För dig som funderar på att investera i Modern Times Group aktier erbjuder vi även guider till hur man kan köpa aktier i Modern Times Group genom olika mäklare som Nordnet, Avanza och Aktieinvest. Vi diskuterar även fördelarna med att äga Modern Times Group inom en Kapitalförsäkring (KF) eller i ett Investeringssparkonto (ISK).

Följ med oss på en resa genom allt du behöver veta om Modern Times Group - från dess ISIN-kod till diskussioner på forum och sociala medier. Om du vill ha en djupgående förståelse av aktiemarknaden och i synnerhet Modern Times Group aktier, då är detta din ultimata källa för information.

Tänk på: Att placera pengar i fonder, aktier och andra värdepapper har historiskt sett bidragit till ekonomisk tillväxt. Dock är framtida utfall osäkra, och investeringar kan både öka och minska i värde. Det finns därför ingen garanti för att du får tillbaka din ursprungliga investering.

Aktier i bolaget Modern Times Group

Nedan listar vi information om alla typer av aktier som finns i bolaget

Aktiens namnModern Times Group A
Typ av aktieA-aktie
Köp aktienHos Avanza
ISINSE0018012486
Utdelning0.00 SEK
Avkastning0.00%
PE-tal34.80
TickerMTG A
Senast uppdaterat2023-11-24 22:11:29

Aktiens namnModern Times Group B
Typ av aktieB-aktie
Köp aktienHos Avanza
ISINSE0018012494
Utdelning0.00 SEK
Avkastning0.00%
PE-tal34.78
TickerMTG B
Senast uppdaterat2023-11-24 22:16:10

Hur går det för Modern Times Group på börsen idag?

Här nedan kan du följa och hålla koll på hur det går för Modern Times Group på börsen idag.


Ska man äga Modern Times Group i ISK eller KF?

Det som brukar vara avgörande i denna frågan är huruvuda man vill undvika att själv behöva kräva tillbaka källskatten som dragits på utdelningar gjorda för Modern Times Group. Om en aktie anses vara en utländsk aktie så dras det automatiskt en så kallad utländsk källskatt på utdelningen.

För att ta reda på om en aktie är föremål för utländsk källskatt behöver man undersöka dess ISIN kod. Utdelningar från aktier vars ISIN kod börjar på annat än "SE" dras det utländsk källskatt för.

Vilken ISIN-kod har Modern Times Group?

ISIN-koden för Modern Times Group är SE0018012486.

Modern Times Group ISK eller KF?

Svar: Modern Times Group kan placeras in en ISK eller KF. Eftersom ISIN-koden för Modern Times Group börjar med "SE" dras det inte dras någon utländsk källskatt för utdelningar från aktien Modern Times Group, så kan den placeras i ett ISK eller en KF.

Hur kan jag köpa och investera i Modern Times Group aktien?

Vill du spara och investera pengar i Modern Times Group? En investering på börsen i Modern Times Group aktier kan på sikt bli en lönsam affär.

Vi på Börsen för alla har tre olika favoriter bland de olika ställen där man idag kan köpa aktier och andra värdepapper som aktier i Modern Times Group online:

Nordnet: Nordens ledande digitala plattform för investeringar och sparande. Fritt Courtage i 6 månader.

Avanza: Sveriges med populära digitala bank som gör det både kul och enkelt att spara och investera.

Aktieinvest: Hos Aktieinvest kan du välja att köpa och sälja Modern Times Group aktier på två sätt, antingen med Andelsorder (där du handlar delar av Modern Times Group aktier mot Aktieinvest aktielager) eller Börsorder (att handla Modern Times Group aktier direkt mot börsen). Erbjuder också möjlighet att månadsspare i enskilda aktier.

Ny i aktievärlden? Missa inte vår guide: Börja med aktier.

Om du hellre vill ägna dig åt aktiv handel med aktien Modern Times Group, så kallad trading, finns specialiserade mäklare för detta ändamål. Vårt bästa tips här är IG, globalt erkända för sin expertis inom trading.

Kom ihåg: 73% av icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos sådana plattformar.

Mer detaljer om Modern Times Group aktien

Aktien Modern Times Group är en av flera aktier i Sverige som det går att investera pengar i.Modern Times Group aktien är noterad på listan Large Cap Stockholm och går utmärkt och enkelt att köpa hos nätmäklare som Avanza, Nordnet eller Aktieinvest.

Aktien Modern Times Group är noterad i Sverige och kategoriseras inom sektorn Konsumentvaror & Tjänster och branschen/branscherna Media & Underhållning, Underhållning.

Hemsida för bolaget Modern Times Group: Länk

För fullständiga detaljer om aktien Modern Times Group rekommenderar vi att ni besöker dess motsvarande aktiesida hos Avanza. Här kan ni ta del av viktig och intressant fakta om Modern Times Group aktien som antal ägare, hur många aktier bolaget består av, Beta, direktavkastning, P/E-tal, P/S-tal, om Modern Times Group är blankningsbar samt om aktien går att belåna.

Hur kan jag köpa aktier och investera i Modern Times Group

Att köpa aktier och investera i Modern Times Group är en viktig steg i din finansiella resa. För att komma igång behöver du förstå de olika alternativen och plattformarna som är tillgängliga för att köpa aktier och investera i Modern Times Group. Vi kommer att utforska de bästa sätten att investera i Modern Times Group och vilka mäklarplattformar som erbjuder Modern Times Group som en investeringsmöjlighet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren investerare, är det viktigt att ha rätt information och verktyg för att fatta välgrundade beslut när du investerar i Modern Times Group. Läs vidare för att lära dig hur du kommer igång med att köpa Modern Times Group och maximera dina investeringsmöjligheter.

Köpa Modern Times Group hos Nordnet

Nordnet är en av de ledande mäklarplattformarna som erbjuder möjligheten att köpa Modern Times Group. Om du är intresserad av att investera i Modern Times Group via Nordnet, är det viktigt att förstå processen och fördelarna med att använda denna plattform. Vi kommer att gå igenom stegen för att köpa Modern Times Group hos Nordnet och ge dig en översikt över deras tjänster och verktyg som kan underlätta din investeringsresa.

Nordnet erbjuder investerare möjligheten att handla Modern Times Group och många andra värdepapper med en användarvänlig plattform och konkurrenskraftiga priser. Läs mer på Nordnet hemsida för att lära dig mer om hur du kan köpa Modern Times Group hos dom och dra nytta av deras tjänster.

Köpa Modern Times Group hos Avanza

Avanza är en populär mäklarplattform som ger dig möjlighet att köpa Modern Times Group. Om du överväger att investera i Modern Times Group via Avanza, är det viktigt att förstå processen och fördelarna med att använda denna plattform. Vi kommer att gå igenom stegen för att köpa Modern Times Group hos Avanza och presentera deras erbjudanden och funktioner som kan hjälpa dig som investerare.

Avanza erbjuder en enkel och tillgänglig plattform för att köpa och handla Modern Times Group och andra värdepapper. Utforska hemsidan hos Avanza angående hur du kan komma igång med att köpa Modern Times Group hos dom och dra nytta av deras resurser för att ta kloka investeringsbeslut.

Köp andelar i Modern Times Group och månadsspara i aktier som Modern Times Group med Aktieinvest

Aktieinvest erbjuder en flexibel möjlighet att köpa andelar i Modern Times Group och månadsspara i aktier som Modern Times Group. Genom att använda Aktieinvest tjänster kan du sprida dina investeringar över tid och dra nytta av fördelarna med månadssparande. Vi kommer att utforska hur du kan köpa Modern Times Group och använda Aktieinvest månadssparandealternativ för att bygga upp din portfölj gradvis.

Månadssparande är ett bekvämt sätt att investera och låta dina pengar arbeta för dig över tiden. Upptäck hur du kan komma igång med att köpa andelar i Modern Times Group och månadsspara i aktier som Modern Times Group med Aktieinvest och skapa en sund och diversifierad portfölj.

Modern Times Group aktie utveckling

Följ med på den spännande resan av Modern Times Group aktiens utveckling. Modern Times Group aktie utveckling har varit en intressant resa att följa. Modern Times Group aktiens utveckling under de senaste åren har varit föremål för uppmärksamhet och analyser från investerare och experter. Från dess första notering på börsmarknaden till de senaste händelserna som påverkar dess värde, vi utforskar Modern Times Group aktiens resa i denna sektion.

Denna sida ger dig en omfattande översikt över Modern Times Group aktiens utveckling, inklusive historiska data, trender och framtidsprognoser. Oavsett om du är en långsiktig investerare eller bara nyfiken på att följa Modern Times Group aktiens utveckling, finns här all information du behöver.

Modern Times Group aktie kurs idag

Modern Times Group aktie kurs idag är avgörande för många investerare. Den aktuella kursen påverkas av en mängd olika faktorer, inklusive marknadsnyheter, företagsrapporter och globala händelser. Här kan du få den senaste informationen om Modern Times Group aktiens aktuella värde och hur det förändras under dagen.

Dagens utveckling för Modern Times Group

Nedan kan ni följa senaste dygnets eller dagens utveckling för aktien Modern Times Group.

Vi presenterar dig också med grafer och diagram som visar kursutvecklingen över tid och analyserar de viktigaste händelserna som kan ha påverkat Modern Times Group aktiens pris. Oavsett om du är en aktiv handlare eller bara intresserad av att hålla koll på Modern Times Group aktiens värde, har vi den aktuella kursinformationen du behöver.

Modern Times Group aktie i år

Modern Times Group aktie i år har varit föremål för noggrann uppföljning och utvärdering. Detta år har varit en intressant resa för aktien, med många upp- och nedgångar på marknaden. I den här avdelningen kommer vi att granska Modern Times Group aktiens prestation under det aktuella året och identifiera de faktorer som har påverkat dess utveckling.

Vi kommer att analysera nyckelhändelser, företagsrapporter och marknadstrender som har format Modern Times Group aktiens pris under året. Oavsett om du är en långsiktig investerare som är intresserad av årets avkastning eller en aktiv handlare som vill förstå de senaste trenderna, har vi informationen om Modern Times Group aktiens utveckling under detta år.

Modern Times Group aktie historik

Modern Times Group aktie historik berättar en fascinerande historia om aktiens resa genom tiderna. Från dess tidiga dagar på marknaden till dess nuvarande position som en betydande spelare, tar vi dig med på en resa genom historien av Modern Times Group.

Vi kommer att granska viktiga milstolpar, händelser och prestationer som har format Modern Times Group till vad det är idag. Historien ger insikter om hur aktien har utvecklats över tid och kan hjälpa dig att förstå dess långsiktiga potential. Utforska Modern Times Group aktiens rika historik och få en djupare förståelse för dess utveckling.

Modern Times Group aktie analys

För att fatta välgrundade investeringsbeslut är en grundlig Modern Times Group aktie analys avgörande. I denna sektion kommer vi att granska och analysera Modern Times Group aktiens prestation, trender och faktorer som påverkar dess värde på marknaden. Att förstå den aktuella situationen är viktigt för att kunna göra informerade beslut när det gäller Modern Times Group.

Vi kommer att presentera dig med en översikt över Modern Times Group aktiens historiska utveckling, dess nuvarande styrkor och svagheter samt de senaste nyheterna som kan ha en inverkan på dess pris. Utforska vår Modern Times Group aktie analys för att få en djupare insikt i vad som driver aktiens prestation.

Modern Times Group aktieanalys

En noggrann Modern Times Group aktieanalys är nyckeln till att förstå hur denna aktie fungerar på marknaden. Vi kommer att ta dig igenom en detaljerad Modern Times Group aktieanalys som omfattar allt från företagets finansiella resultat till branschtrender och makroekonomiska faktorer som kan påverka Modern Times Group aktien.

Vi kommer också att granska Modern Times Group aktiens historik och identifiera eventuella mönster och tendenser. Oavsett om du är en erfaren analytiker eller bara nyfiken på att förstå Modern Times Group aktiens prestation, kommer vår Modern Times Group aktieanalys att ge dig värdefull information för att ta välgrundade investeringsbeslut.

Modern Times Group aktie prognos

Att ha en klar Modern Times Group aktie prognos är avgörande för att planera din investeringsstrategi. Vi kommer att analysera de faktorer som kan påverka Modern Times Group aktiens framtida prisutveckling och ge dig en inblick i vad du kan förvänta dig av denna aktie på lång och kort sikt.

Vi kommer att inkludera expertkommentarer och marknadsanalyser som hjälper dig att bilda en uppfattning om Modern Times Group aktiens potential. Oavsett om du är intresserad av att hålla aktien på kort sikt eller göra långsiktiga investeringar, kommer vår Modern Times Group aktie prognos att vara en värdefull resurs.

Modern Times Group aktie riktkurs

Målet för varje investerare är att uppnå en Modern Times Group aktie riktkurs som ger en lönsam avkastning. I denna avdelning kommer vi att granska analytikers och experters bedömningar om Modern Times Group aktiens riktkurs. Vi kommer också att diskutera de faktorer som ligger till grund för dessa prognoser.

Förstå Modern Times Group aktie riktkursen är viktigt för att göra investeringsbeslut som är i linje med dina ekonomiska mål. Oavsett om du är en långsiktig investerare eller en aktiv handlare, ger vår analys av Modern Times Group aktie riktkurs dig insikter som kan vara värdefulla för din portföljstrategi.

Modern Times Group aktie teknisk analys

Teknisk analys är en viktig del av att förstå Modern Times Group aktiens beteende på marknaden. I denna sektion kommer vi att granska de tekniska indikatorer, diagram och mönster som används för att analysera Modern Times Group aktien. Vi kommer att identifiera viktiga stöd- och motståndsnivåer och diskutera potentiella handelsstrategier.

Oavsett om du är en teknisk analytiker eller bara nyfiken på att lära dig mer om hur teknisk analys fungerar, kommer vår Modern Times Group aktie teknisk analys att vara en värdefull resurs. Utforska de tekniska aspekterna av Modern Times Group aktien och använd den informationen för att förbättra din handelsstrategi.

Modern Times Group aktie värdering

En korrekt Modern Times Group aktie värdering är avgörande för att bedöma om en aktie är över- eller undervärderad på marknaden. Vi kommer att utföra en djupgående Modern Times Group aktie värdering och granska de olika metoder och nyckeltal som används för att bedöma aktiens värde.

Vi kommer också att diskutera de faktorer som kan påverka Modern Times Group aktiens värdering och varför det är viktigt för investerare att förstå detta. Oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja Modern Times Group, kommer vår Modern Times Group aktie värdering att ge dig insikter som kan hjälpa dig att fatta informerade beslut.

Vad tror analytiker om Modern Times Group aktien?

Analytikerna har sina ögon på Modern Times Group aktien och delar sina insikter om dess framtida prestation. Genom att kombinera branschkunskap och dataanalys ger de en värdefull inblick i vad som kan förväntas från Modern Times Group aktien. Att följa analytikernas synpunkter kan vara en vägledning för investerare som vill ta informerade beslut.

I denna avdelning kommer vi att ta en närmare titt på analytikernas förutsägelser och bedömningar om Modern Times Group aktien och försöka bättre förstå de faktorer som påverkar dess framtid på marknaden.

Är Modern Times Group aktien övervärderad eller undervärderad?

En av de viktigaste frågorna som investerare ställer sig är om Modern Times Group aktien är prissatt korrekt. Genom att utföra en noggrann värdering kan man bedöma om aktien är övervärderad eller undervärderad i förhållande till dess verkliga värde. Vi kommer att granska nyckeltal och jämföra Modern Times Group aktien med sina konkurrenter för att svara på denna fråga.

Denna analys kommer att hjälpa dig som investerare att fatta beslut om när och hur du ska agera med avseende på Modern Times Group aktien baserat på dess nuvarande värdering på marknaden.

Är Modern Times Group lågt värderad?

Att hitta en undervärderad aktie är ofta målet för många investerare. Om en aktie är prissatt lägre än dess verkliga värde, kan det skapa en möjlighet till lönsamhet på lång sikt. Vi kommer att analysera Modern Times Group aktiens värdering och bedöma om den kan betraktas som lågt värderad i jämförelse med dess potential.

Om du letar efter investeringsmöjligheter kan vår analys av Modern Times Group aktiens värdering vara till hjälp för att identifiera aktier som kan vara värda att överväga för din portfölj.

Är aktien Modern Times Group högt värderad?

På den andra sidan av spektrumet är frågan om en aktie är högt värderad. Om en aktie är prissatt högre än dess fundamentala värde kan det skapa en risk för investerare. Vi kommer att utföra en analys för att bedöma om Modern Times Group aktien anses vara högt värderad i förhållande till dess framtida tillväxtpotential och vinster.

För att ta välgrundade beslut om din portfölj är det viktigt att förstå om Modern Times Group aktien är överprissatt och om det finns en möjlig risk för prisfall i framtiden.

Är det köpläge på Modern Times Group aktien?

För investerare som söker möjligheter att köpa aktier, är frågan om det finns ett köpläge på Modern Times Group aktien central. I denna sektion kommer vi att analysera Modern Times Group aktiens aktuella marknadsförhållanden och identifiera om det finns faktorer som tyder på att det kan vara ett bra tillfälle att köpa.

Om du överväger att investera i Modern Times Group aktien, kommer vår analys av köpläget att ge dig insikter om när det kan vara klokt att agera och när det kan vara bäst att avvakta.

Vilken Modern Times Group aktie ska man köpa?

När det gäller Modern Times Group aktien kan det finnas olika aktieklasser (A, B, C och D aktier) eller instrument att välja mellan. I denna avdelning kommer vi att diskutera vilken typ av Modern Times Group aktie som kan vara bäst för din investeringsstrategi. Oavsett om du är intresserad av stamaktier, preferensaktier eller andra instrument, kommer vi att ge råd om vilken Modern Times Group aktie som passar bäst för dina mål.

Att välja rätt Modern Times Group aktie är en viktig del av din investeringsprocess, och vår analys kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Oavsett om du är en nybörjare som just börjar investera eller en erfaren investerare som överväger att diversifiera din portfölj, kommer vår analys att ge dig riktlinjer för att välja den Modern Times Group aktien som bäst passar dina investeringsmål och risktolerans.

Nyheter och artiklar om Modern Times Group aktien

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna och artiklarna som rör Modern Times Group aktien. I denna sektion kommer vi att samla och presentera de mest relevanta och aktuella nyheterna om Modern Times Group aktien. Från företagsrapporter till marknadsutveckling, vår nyhetsbevakning ger dig insikter som kan påverka dina investeringsbeslut.

Oavsett om du är en aktiv investerare som följer aktien dagligen eller helt enkelt vill vara informerad om de senaste händelserna, kommer våra nyheter och artiklar om Modern Times Group aktien att hålla dig uppdaterad.

Vad har hänt med Modern Times Group?

För att förstå Modern Times Group aktiens nuvarande ställning på marknaden är det viktigt att ta reda på vad som har hänt med den på senare tid. I denna avdelning kommer vi att granska de senaste händelserna och utvecklingen som har påverkat Modern Times Group aktien.

Vi kommer att diskutera nyckelhändelser, företagsnyheter och makroekonomiska faktorer som har haft en inverkan på Modern Times Group aktiens pris och prestation. Att ha en förståelse för vad som har hänt med Modern Times Group är en viktig del av att kunna göra välgrundade beslut när det gäller denna aktie.

Det är inte alltid möjligt att direkt koppla en förändring i Modern Times Group aktiens pris till specifika nyheter eller händelser. När man exempelvis ställer sig frågan ”Vad har hänt med Modern Times Group?”, kan svaret vara mycket mer komplicerat än en enkel nyhetshändelse. Även om nyheter och specifika händelser om Modern Times Group utan tvekan ofta har en betydande inverkan på aktiepriser, måste man beakta att det finns en mängd olika faktorer och komplexiteter som spelar in på aktiemarknaden.

Beroende på marknadsdynamik, investerarnas psykologi, makroekonomiska faktorer, Modern Times Group företagets prestation och många andra variabler, kan Modern Times Group aktiens pris fluktuera. Därför, när man funderar över om Modern Times Group är köpvärd, bör man inte enbart förlita sig på nyheter eller händelser. Det krävs en djupare analys av såväl Modern Times Group företaget som den övergripande marknadssituationen.

I vissa situationer kan nyheter dock ge en klar indikation eller ledtråd om varför Modern Times Group aktien har rört sig på ett visst sätt. Men det är viktigt att ha en holistisk syn och inte dra förhastade slutsatser baserat enbart på enstaka händelser kopplade till Modern Times Group.

Modern Times Group rapport

Få en djupgående insikt i Modern Times Group aktiens prestation genom att utforska dess senaste rapporter. I denna sektion kommer vi att granska och analysera Modern Times Group aktiens kvartals- och årsrapporter samt företagets finansiella resultat. Rapporterna ger dig en inblick i företagets hälsa, intäkter och tillväxtmöjligheter.

Genom att noggrant studera Modern Times Group rapporter kan du göra informerade beslut om att investera i denna aktie och förstå hur den presterar över tid.

När kommer nästa rapport?

Att veta när nästa rapport för Modern Times Group aktien kommer att publiceras är viktigt för investerare som följer aktien. I denna avdelning kommer vi att ge information om det förväntade datumet för nästa rapport och vad du kan förvänta dig att hitta i den. Rapporten kan innehålla nyckelindikatorer, företagets strategi och andra viktiga uppgifter.

Att vara förberedd på när nästa rapport kommer kan hjälpa dig att planera din investeringsstrategi och fatta beslut baserat på den senaste informationen om Modern Times Group aktien.

Modern Times Group utdelning

En av de viktiga aspekterna av att investera i Modern Times Group aktien är dess utdelningspolitik. I denna sektion kommer vi att utforska Modern Times Group aktiens utdelningshistorik och hur företaget hanterar utdelningar till sina aktieägare. Utdelningar kan vara en betydande del av en investeringsportfölj och ger investerare möjlighet till passiva inkomster.

Vi kommer att analysera Modern Times Group aktiens utdelningshistorik och ge information om när och hur utdelningar utbetalas. Detta kan vara användbart för investerare som överväger att äga Modern Times Group aktien för dess utdelningspotential.

Har Modern Times Group aktieutdelning?

För att avgöra om Modern Times Group aktien erbjuder utdelningar är det viktigt att förstå företagets utdelningspolitik. I denna avdelning kommer vi att svara på frågan om Modern Times Group aktien har en utdelningspolicy och om det finns historik av utdelningar till aktieägare.

Svar: Nej, Modern Times Group har ingen utdelning.

Att veta om Modern Times Group aktien erbjuder utdelningar kan vara avgörande för investerare som söker efter aktier med utdelningspotential och en möjlighet till en stabil inkomstkälla.

När ska man äga Modern Times Group aktien för att få utdelning (X-dag)?

För att kvalificera sig för utdelning från Modern Times Group aktien måste investerare vara medvetna om det specifika datumet för X-dagen, det vill säga dagen då man måste äga aktien för att få utdelning. Vi kommer att ge detaljerad information om X-dagen och vad som krävs för att berättigas till utdelning från Modern Times Group aktien.

Detta är viktig information för aktieägare som planerar sina investeringar och utdelningsstrategier och som vill säkerställa att de inte missar chansen till utdelning från Modern Times Group aktien.

Hur ser framtiden ut för Modern Times Group aktien?

Att förutsäga framtiden för Modern Times Group aktien är en utmaning som många investerare och analytiker står inför. I denna avdelning kommer vi att försöka ge en uppfattning om vad som kan förväntas från Modern Times Group aktien genom att granska de senaste trenderna, företagets strategi och de makroekonomiska faktorer som kan påverka dess prestation.

Vi kommer att utforska möjliga scenarier för Modern Times Group aktien och de faktorer som kan påverka dess pris och värde på marknaden. Att förstå vad som kan påverka Modern Times Group aktien i framtiden är viktigt för investerare som vill göra välgrundade beslut.

Modern Times Group aktie prognos

En Modern Times Group aktie prognos ger en uppskattning av hur aktien kan utvecklas i framtiden baserat på analyser av olika faktorer. I denna avdelning kommer vi att presentera en prognos för Modern Times Group aktien, inklusive förväntningar på prisrörelser, volatilitet och möjliga tillväxtscenarier.

Investerares och analytikers prognoser kan vara värdefulla riktmärken för att fatta investeringsbeslut och förstå potentialen för Modern Times Group aktien i framtiden.

Varför går Modern Times Group aktien upp?

För att förstå varför Modern Times Group aktien ökar i värde är det viktigt att analysera de faktorer som driver dess pris uppåt. I denna avdelning kommer vi att diskutera möjliga orsaker till att Modern Times Group aktien stiger och hur marknaden reagerar på nyheter och händelser som kan påverka aktiens prestation positivt.

Att identifiera vad som driver prisuppgången i Modern Times Group aktien kan vara användbart för investerare som vill dra nytta av uppgången eller fatta beslut om när de ska köpa aktien.

Varför stiger Modern Times Group aktien

Modern Times Group aktiens ökning kan vara resultatet av olika påverkande faktorer på marknaden. Vi kommer att utforska vad som kan driva upp Modern Times Group aktiens värde genom att analysera nyheter, företagets prestation och allmänna marknadstrender.

Denna insikt i varför Modern Times Group aktien stiger kan vara användbar för investerare som vill göra informerade beslut om sina positioner och handelsstrategier.

Varför går Modern Times Group aktien ner?

Prisnedgången i Modern Times Group aktien kan vara resultatet av olika faktorer och händelser på marknaden. Vi kommer att granska möjliga orsaker till att Modern Times Group aktien sjunker och hur investerare kan reagera på sådana nedgångar.

Att förstå vad som driver prisnedgången i Modern Times Group aktien är viktigt för investerare som vill skydda sina investeringar och fatta beslut om när de ska sälja aktien.

Varför sjunker Modern Times Group aktien

Nedgången i Modern Times Group aktiens värde kan vara följden av olika faktorer som påverkar marknaden. Vi kommer att diskutera möjliga orsaker till varför Modern Times Group aktien sjunker och hur investerare kan hantera en sådan situation.

Att ha en förståelse för de faktorer som ligger bakom prisnedgången i Modern Times Group aktien är viktigt för investerare som vill ta välgrundade beslut om sin portfölj och riskhantering.

Modern Times Group aktie – forum och diskussioner

Få en inblick i Modern Times Group aktiens popularitet och diskussioner som kretsar kring den på olika forum och onlineplattformar. I denna sektion kommer vi att utforska de olika onlineforum där investerare och aktieentusiaster delar sina åsikter, analyser och diskuterar Modern Times Group aktien.

Att delta i dessa diskussioner kan vara ett sätt att lära sig mer om Modern Times Group aktien och höra olika perspektiv från andra investerare och experter.

Modern Times Group aktie blogg

Följ med i Modern Times Group aktiens utveckling genom att läsa den senaste informationen och analyserna på Modern Times Group aktiebloggen. Bloggar kan vara en källa till djupgående insikter om aktien och de faktorer som påverkar dess prestation på marknaden.

Vår Modern Times Group aktieblogg kommer att erbjuda regelbundna uppdateringar och expertkommentarer om aktien och dess roll i investeringsvärlden.

Modern Times Group aktie på Twitter

För realtidsuppdateringar och snabba nyheter om Modern Times Group aktien, följ med på Twitter. I denna avdelning kommer vi att presentera de senaste tweetarna, analyserna och diskussionerna som rör Modern Times Group aktien på Twitter.

Sociala medieplattformar som Twitter kan vara en användbar resurs för att hålla sig informerad om aktiens senaste händelser och reaktioner från investerare och analytiker.

Modern Times Group aktie på Flashback

Flashback är en populär svensk diskussionsplattform, och här kan du följa trådar och diskussioner om Modern Times Group aktien. Vi kommer att presentera relevanta trådar och inlägg där investerare delar sina åsikter, analyser och frågor om Modern Times Group aktien på Flashback.

Att delta i diskussionerna på Flashback kan vara ett sätt att få en bredare bild av hur Modern Times Group aktien uppfattas i den svenska investeringsgemenskapen.

Modern Times Group aktie på Facebook

För att ansluta dig till Modern Times Group aktiens community på Facebook och delta i diskussioner och grupper, är denna avdelning till för dig. Vi kommer att ge information om relevanta Facebook-grupper och sidor där investerare och entusiaster samlas för att dela information och erfarenheter kring Modern Times Group aktien.

Att vara en del av Facebook-gemenskapen kan ge dig möjligheten att nätverka med likasinnade investerare och lära dig mer om Modern Times Group aktien från olika perspektiv.

Modern Times Group – handel och investering

Utforska möjligheterna att handla med och investera i Modern Times Group aktien. I denna sektion kommer vi att granska hur du kan köpa och sälja Modern Times Group aktier, och vi kommer att erbjuda insikter om varför investeringar i denna aktie kan vara intressanta för dig som investerare.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren investerare, kommer vår information om handel och investering i Modern Times Group aktien att vara användbar för att ta välgrundade beslut.

Köpa Modern Times Group aktie

För att äga Modern Times Group aktie måste du förstå hur du köper den. Vi kommer att ge dig en steg-för-steg-guide om hur du köper Modern Times Group aktie och de olika plattformar och mäklare som erbjuder möjligheten att investera i aktien.

Att köpa Modern Times Group aktie kan vara din första steg mot att bygga en investeringsportfölj eller att diversifiera din nuvarande portfölj.

När sälja Modern Times Group aktier?

Att veta när du ska sälja Modern Times Group aktier är lika viktigt som att veta när du ska köpa dem. I denna avdelning kommer vi att diskutera strategier och indikatorer som kan hjälpa dig att fatta beslut om när det är lämpligt att sälja dina Modern Times Group aktier och ta vinster.

Säljbeslutet kan påverkas av olika faktorer, inklusive dina investeringsmål och risktolerans.

Är Modern Times Group aktien köpvärd?

Att bedöma om Modern Times Group aktien är köpvärd kräver en noggrann analys av dess fundamentala och tekniska faktorer. Vi kommer att diskutera de olika aspekterna som påverkar Modern Times Group aktiens värde och bedöma om det är en attraktiv investering just nu.

Denna bedömning kan vara användbar för investerare som överväger att köpa Modern Times Group aktier och vill göra det med förtroende.

Modern Times Group aktie split

En aktiesplit är en händelse där antalet aktier ökar, och deras pris per aktie minskar proportionellt. Vi kommer att förklara hur Modern Times Group aktiens split har påverkat dess aktiepris och vad det innebär för investerare.

Att förstå aktiesplit är viktigt för att tolka förändringar i aktiens pris och portföljvärde.

Är det värt att köpa Modern Times Group aktier?

För att bedöma om det är värt att köpa Modern Times Group aktier måste du överväga olika faktorer som påverkar dess potential som investering. Vi kommer att ge en sammanfattande analys av Modern Times Group aktiens möjligheter och risker, och hur det kan passa in i din investeringsstrategi.

Detta hjälper dig att ta ett välgrundat beslut om huruvida Modern Times Group aktien är rätt för din portfölj.

Är Modern Times Group en bra aktie?

Betyget av om Modern Times Group är en bra aktie beror på din investeringsstrategi och mål. Vi kommer att diskutera de olika faktorer som kan göra Modern Times Group aktien till en attraktiv investering och de aspekter som kan orsaka oro. Baserat på dina egna mål och risktolerans kan du avgöra om Modern Times Group aktien är en passande komponent i din portfölj.

Är Modern Times Group aktien blankningsbar?

Att bedöma om Modern Times Group aktien är blankningsbar innebär att överväga om det finns möjlighet att sälja aktien i hopp om att dess pris kommer att minska. Vi kommer att diskutera möjligheterna och hinder för att blanka Modern Times Group aktien samt de risker som är förknippade med kortförsäljning.

Detta är viktig information för investerare som överväger att blanka aktien eller förstå dess potential att vara föremål för kortförsäljning.

Varför investera i Modern Times Group aktie?

För att motivera investeringar i Modern Times Group aktien kommer vi att diskutera de potentiella fördelarna och möjligheterna som är förknippade med att äga aktien. Vi kommer att belysa de faktorer som kan göra Modern Times Group aktien till en lockande investering och hur den kan bidra till din portföljs diversifiering och tillväxt.

Att förstå varför det kan vara fördelaktigt att investera i Modern Times Group aktien kan hjälpa dig att fatta beslut om att inkludera den i din portfölj.

Varför dyker Modern Times Group aktien?

När Modern Times Group aktien upplever prisnedgångar är det viktigt att förstå de underliggande orsakerna till dessa nedgångar. Vi kommer att analysera möjliga faktorer och händelser som kan leda till att Modern Times Group aktien sjunker och hur investerare kan reagera på sådana situationer.

Att förstå varför Modern Times Group aktien sjunker är en nyckelkomponent i att hantera och minimera potentiella förluster.

Varför går inte Modern Times Group med vinst?

För att förstå varför Modern Times Group kanske inte går med vinst kommer vi att undersöka företagets finansiella prestation och de faktorer som påverkar dess lönsamhet. Detta kan inkludera företagets affärsmodell, kostnadsstruktur och marknadsförhållanden.

Att veta varför Modern Times Group inte går med vinst kan vara viktig information för investerare som överväger att investera i företaget och vill ha insikt i dess ekonomiska hälsa.

Modern Times Group vinst per aktie

Modern Times Group vinst per aktie är en viktig finansiell indikator som kan ge en bild av företagets lönsamhet och förmåga att generera vinst till sina aktieägare. Vi kommer att granska och analysera Modern Times Group vinst per aktie och vad det kan säga om företagets ekonomiska prestation.

Denna information kan vara användbar för investerare som vill utvärdera Modern Times Group aktiens potential som en lönsam investering.

Var kan jag lära mig mer om och analysera Modern Times Group aktien?

Denna sidan erbjuder rikligt med information om Modern Times Group, och du kan också finna ytterligare upplysningar om aktien Modern Times Group hos de nätmäklare vi rekommenderade tidigare. Vi rekommenderar Nordnet, Avanza och Aktieinvest - aktiemäklare som alla har olika fördelar. Vi på Börsen för alla använder oss själva alla tre plattformar.

För den som vill genomföra en mer ingående analys av Modern Times Group, rekommenderar vi analystjänsterna TradingView och Börsdata. Är du intresserad av trading rekommenderas också plattformen IG starkt.

Där tillhandahålls omfattande data, inklusive Modern Times Group aktiekursens historik och diverse nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal och utdelning för Modern Times Group. Dessa verktyg erbjuder möjlighet för både teknisk och fundamental analys av Modern Times Group, vilket kan hjälpa dig i beslutet om du vill investera i Modern Times Group aktien eller ej.