Lime Technologies aktie och bolag (LIME)

Välkommen till vår stora guide för bolaget Lime Technologies och dess aktie. Här samlar vi all relevant fakta och information relaterat till aktien och bolaget Lime Technologies som kan vara intressant ur ett affärs- och investeringsperspektiv.

Denna sida innehåller annonslänkar.

Artikelns innehåll

Vad gör Lime Technologies?

Lime Technologies är ett IT-bolag specialiserat på utveckling av CRM-system för effektiv kundhantering. De erbjuder skräddarsydda lösningar för olika affärsbehov, vilket inkluderar diverse tilläggsmoduler, konsulttjänster och teknisk support. Med en stark närvaro i den nordiska marknaden, betjänar Lime Technologies en bred kundbas, främst små- till medelstora företag. Huvudkontoret är baserat i Lund, vilket understryker företagets svenska rötter och engagemang i den lokala marknaden.

Med sin framstående teknologi och fokus på innovation, har Lime Technologies positionerat sig som en ledande leverantör inom mjukvarusektorn för CRM. Företagets tillväxtstrategi och engagemang för kundtillfredsställelse reflekterar dess ambition att ständigt förbättra och anpassa sina produkter och tjänster för att möta kundernas föränderliga behov.

Nyckeltal Lime Technologies bolaget

Namn: Lime Technologies
Land: Sverige
Marknadsplats: Stockholmsbörsen
Lista: Mid Cap Stockholm
Sektor: Teknologi
Industrier: Mjukvara, SaaS-Leverantörer
VD: Nils Olsson
Ordförande: Erik Syrén
Antal aktier: 13,283,881 st
Börsvärde: 4 091,3 MSEK
Soliditet: 35.95 %

Bli rik med oss

Du vet väl att vi har ett helt gratis nyhetsbrev som du kan anmäla dig till nedan? Då missar du inga nyheter, analyser, tips eller uppdateringar från oss. Se till att anmäla dig redan idag!

Senaste nyheter om Lime Technologies

Lime Technologies Q4 rapport
Lime Technologies Q4 rapport
Lime Technologies har precis kommit med sin Q4 rapport och så här säger VD.Vi fortsätter att leverera långsiktig, lönsam tillväxt och vår övergripande finansiella ställning gör att styrelsen föreslår en ökad utdelning från 2,80 SEK till 3,50 SEK, vilket motsvarar…...
2024-02-14 09:28 | Börsen för alla
Stockholmsbörsen ställer in sig på en dyster öppning onsdag
Stockholmsbörsen ställer in sig på en dyster öppning onsdag
Morgonrapport för Stockholmsbörsen, 17:e Januari 2024 Stockholmsbörsen står inför en potentiellt negativ start på handelsdagen, i linje med gårdagens nedstängningar i USA och dagens svaga prestationer i Asien. Blandningen av en starkare dollar och makroekonomiska osäkerheter tynger globala marknader, och…...
2024-01-17 07:47 | Börsen för alla


Om du funderar på hur Lime Technologies och dess aktie har presterat över tid, eller varför Lime Technologies har haft en viss rörelse, kan du finna svar här. Vad tror branschanalytiker om Lime Technologies aktiens framtid? Är Lime Technologies-aktien övervärderad eller undervärderad? När kommer nästa rapport för Lime Technologies ut och hur ser framtidsutsikterna ut för Lime Technologies? Allt detta och mer kan du få insikt i på denna sida.

För dig som funderar på att investera i Lime Technologies aktier erbjuder vi även guider till hur man kan köpa aktier i Lime Technologies genom olika mäklare som Nordnet, Avanza och Aktieinvest. Vi diskuterar även fördelarna med att äga Lime Technologies inom en Kapitalförsäkring (KF) eller i ett Investeringssparkonto (ISK).

Följ med oss på en resa genom allt du behöver veta om Lime Technologies - från dess ISIN-kod till diskussioner på forum och sociala medier. Om du vill ha en djupgående förståelse av aktiemarknaden och i synnerhet Lime Technologies aktier, då är detta din ultimata källa för information.

Tänk på: Att placera pengar i fonder, aktier och andra värdepapper har historiskt sett bidragit till ekonomisk tillväxt. Dock är framtida utfall osäkra, och investeringar kan både öka och minska i värde. Det finns därför ingen garanti för att du får tillbaka din ursprungliga investering.

Aktier i bolaget Lime Technologies

Nedan listar vi information om alla typer av aktier som finns i bolaget

Aktiens namnLime Technologies
Typ av aktieOdefinierat
Köp aktienHos Avanza
ISINSE0011870195
Utdelning2.80 SEK
Avkastning0.90%
PE-tal52.46
TickerLIME
Senast uppdaterat2024-01-05 12:10:46

Hur går det för Lime Technologies på börsen idag?

Här nedan kan du följa och hålla koll på hur det går för Lime Technologies på börsen idag.


Ska man äga Lime Technologies i ISK eller KF?

Det som brukar vara avgörande i denna frågan är huruvuda man vill undvika att själv behöva kräva tillbaka källskatten som dragits på utdelningar gjorda för Lime Technologies. Om en aktie anses vara en utländsk aktie så dras det automatiskt en så kallad utländsk källskatt på utdelningen.

För att ta reda på om en aktie är föremål för utländsk källskatt behöver man undersöka dess ISIN kod. Utdelningar från aktier vars ISIN kod börjar på annat än "SE" dras det utländsk källskatt för.

Vilken ISIN-kod har Lime Technologies?

ISIN-koden för Lime Technologies är SE0011870195.

Lime Technologies ISK eller KF?

Svar: Lime Technologies kan placeras in en ISK eller KF. Eftersom ISIN-koden för Lime Technologies börjar med "SE" dras det inte dras någon utländsk källskatt för utdelningar från aktien , så kan den placeras i ett ISK eller en KF.

Hur kan jag köpa och investera i Lime Technologies aktien?

Vill du spara och investera pengar i Lime Technologies? En investering på börsen i Lime Technologies aktier kan på sikt bli en lönsam affär.

Vi på Börsen för alla har tre olika favoriter bland de olika ställen där man idag kan köpa aktier och andra värdepapper som aktier i Lime Technologies online:

Nordnet: Nordens ledande digitala plattform för investeringar och sparande. Fritt Courtage i 6 månader.

Avanza: Sveriges med populära digitala bank som gör det både kul och enkelt att spara och investera.

Aktieinvest: Hos Aktieinvest kan du välja att köpa och sälja Lime Technologies aktier på två sätt, antingen med Andelsorder (där du handlar delar av Lime Technologies aktier mot Aktieinvest aktielager) eller Börsorder (att handla Lime Technologies aktier direkt mot börsen). Erbjuder också möjlighet att månadsspare i enskilda aktier.

Ny i aktievärlden? Missa inte vår guide: Börja med aktier.

Om du hellre vill ägna dig åt aktiv handel med aktien Lime Technologies, så kallad trading, finns specialiserade mäklare för detta ändamål. Vårt bästa tips här är IG, globalt erkända för sin expertis inom trading.

Kom ihåg: 73% av icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos sådana plattformar.

Mer detaljer om Lime Technologies aktien

Aktien Lime Technologies är en av flera aktier i Sverige som det går att investera pengar i.Lime Technologies aktien är noterad på listan Mid Cap Stockholm och går utmärkt och enkelt att köpa hos nätmäklare som Avanza, Nordnet eller Aktieinvest.

Aktien Lime Technologies är noterad i Sverige och kategoriseras inom sektorn Teknologi och branschen/branscherna Mjukvara, SaaS-Leverantörer.

Hemsida för bolaget Lime Technologies: Länk

För fullständiga detaljer om aktien Lime Technologies rekommenderar vi att ni besöker dess motsvarande aktiesida hos Avanza. Här kan ni ta del av viktig och intressant fakta om Lime Technologies aktien som antal ägare, hur många aktier bolaget består av, Beta, direktavkastning, P/E-tal, P/S-tal, om Lime Technologies är blankningsbar samt om aktien går att belåna.

Hur kan jag köpa aktier och investera i Lime Technologies

Att köpa aktier och investera i Lime Technologies är en viktig steg i din finansiella resa. För att komma igång behöver du förstå de olika alternativen och plattformarna som är tillgängliga för att köpa aktier och investera i Lime Technologies. Vi kommer att utforska de bästa sätten att investera i Lime Technologies och vilka mäklarplattformar som erbjuder Lime Technologies som en investeringsmöjlighet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren investerare, är det viktigt att ha rätt information och verktyg för att fatta välgrundade beslut när du investerar i Lime Technologies. Läs vidare för att lära dig hur du kommer igång med att köpa Lime Technologies och maximera dina investeringsmöjligheter.

Köpa Lime Technologies hos Nordnet

Nordnet är en av de ledande mäklarplattformarna som erbjuder möjligheten att köpa Lime Technologies. Om du är intresserad av att investera i Lime Technologies via Nordnet, är det viktigt att förstå processen och fördelarna med att använda denna plattform. Vi kommer att gå igenom stegen för att köpa Lime Technologies hos Nordnet och ge dig en översikt över deras tjänster och verktyg som kan underlätta din investeringsresa.

Nordnet erbjuder investerare möjligheten att handla Lime Technologies och många andra värdepapper med en användarvänlig plattform och konkurrenskraftiga priser. Läs mer på Nordnet hemsida för att lära dig mer om hur du kan köpa Lime Technologies hos dom och dra nytta av deras tjänster.

Köpa Lime Technologies hos Avanza

Avanza är en populär mäklarplattform som ger dig möjlighet att köpa Lime Technologies. Om du överväger att investera i Lime Technologies via Avanza, är det viktigt att förstå processen och fördelarna med att använda denna plattform. Vi kommer att gå igenom stegen för att köpa Lime Technologies hos Avanza och presentera deras erbjudanden och funktioner som kan hjälpa dig som investerare.

Avanza erbjuder en enkel och tillgänglig plattform för att köpa och handla Lime Technologies och andra värdepapper. Utforska hemsidan hos Avanza angående hur du kan komma igång med att köpa Lime Technologies hos dom och dra nytta av deras resurser för att ta kloka investeringsbeslut.

Köp andelar i Lime Technologies och månadsspara i aktier som Lime Technologies med Aktieinvest

Aktieinvest erbjuder en flexibel möjlighet att köpa andelar i Lime Technologies och månadsspara i aktier som Lime Technologies. Genom att använda Aktieinvest tjänster kan du sprida dina investeringar över tid och dra nytta av fördelarna med månadssparande. Vi kommer att utforska hur du kan köpa Lime Technologies och använda Aktieinvest månadssparandealternativ för att bygga upp din portfölj gradvis.

Månadssparande är ett bekvämt sätt att investera och låta dina pengar arbeta för dig över tiden. Upptäck hur du kan komma igång med att köpa andelar i Lime Technologies och månadsspara i aktier som Lime Technologies med Aktieinvest och skapa en sund och diversifierad portfölj.

Lime Technologies aktie utveckling

Följ med på den spännande resan av Lime Technologies aktiens utveckling. Lime Technologies aktie utveckling har varit en intressant resa att följa. Lime Technologies aktiens utveckling under de senaste åren har varit föremål för uppmärksamhet och analyser från investerare och experter. Från dess första notering på börsmarknaden till de senaste händelserna som påverkar dess värde, vi utforskar Lime Technologies aktiens resa i denna sektion.

Denna sida ger dig en omfattande översikt över Lime Technologies aktiens utveckling, inklusive historiska data, trender och framtidsprognoser. Oavsett om du är en långsiktig investerare eller bara nyfiken på att följa Lime Technologies aktiens utveckling, finns här all information du behöver.

Lime Technologies aktie kurs idag

Lime Technologies aktie kurs idag är avgörande för många investerare. Den aktuella kursen påverkas av en mängd olika faktorer, inklusive marknadsnyheter, företagsrapporter och globala händelser. Här kan du få den senaste informationen om Lime Technologies aktiens aktuella värde och hur det förändras under dagen.

Dagens utveckling för Lime Technologies

Nedan kan ni följa senaste dygnets eller dagens utveckling för aktien Lime Technologies.

Vi presenterar dig också med grafer och diagram som visar kursutvecklingen över tid och analyserar de viktigaste händelserna som kan ha påverkat Lime Technologies aktiens pris. Oavsett om du är en aktiv handlare eller bara intresserad av att hålla koll på Lime Technologies aktiens värde, har vi den aktuella kursinformationen du behöver.

Lime Technologies aktie i år

Lime Technologies aktie i år har varit föremål för noggrann uppföljning och utvärdering. Detta år har varit en intressant resa för aktien, med många upp- och nedgångar på marknaden. I den här avdelningen kommer vi att granska Lime Technologies aktiens prestation under det aktuella året och identifiera de faktorer som har påverkat dess utveckling.

Vi kommer att analysera nyckelhändelser, företagsrapporter och marknadstrender som har format Lime Technologies aktiens pris under året. Oavsett om du är en långsiktig investerare som är intresserad av årets avkastning eller en aktiv handlare som vill förstå de senaste trenderna, har vi informationen om Lime Technologies aktiens utveckling under detta år.

Lime Technologies aktie historik

Lime Technologies aktie historik berättar en fascinerande historia om aktiens resa genom tiderna. Från dess tidiga dagar på marknaden till dess nuvarande position som en betydande spelare, tar vi dig med på en resa genom historien av Lime Technologies.

Vi kommer att granska viktiga milstolpar, händelser och prestationer som har format Lime Technologies till vad det är idag. Historien ger insikter om hur aktien har utvecklats över tid och kan hjälpa dig att förstå dess långsiktiga potential. Utforska Lime Technologies aktiens rika historik och få en djupare förståelse för dess utveckling.

Lime Technologies aktie analys

För att fatta välgrundade investeringsbeslut är en grundlig Lime Technologies aktie analys avgörande. I denna sektion kommer vi att granska och analysera Lime Technologies aktiens prestation, trender och faktorer som påverkar dess värde på marknaden. Att förstå den aktuella situationen är viktigt för att kunna göra informerade beslut när det gäller Lime Technologies.

Vi kommer att presentera dig med en översikt över Lime Technologies aktiens historiska utveckling, dess nuvarande styrkor och svagheter samt de senaste nyheterna som kan ha en inverkan på dess pris. Utforska vår Lime Technologies aktie analys för att få en djupare insikt i vad som driver aktiens prestation.

Lime Technologies aktieanalys

En noggrann Lime Technologies aktieanalys är nyckeln till att förstå hur denna aktie fungerar på marknaden. Vi kommer att ta dig igenom en detaljerad Lime Technologies aktieanalys som omfattar allt från företagets finansiella resultat till branschtrender och makroekonomiska faktorer som kan påverka Lime Technologies aktien.

Vi kommer också att granska Lime Technologies aktiens historik och identifiera eventuella mönster och tendenser. Oavsett om du är en erfaren analytiker eller bara nyfiken på att förstå Lime Technologies aktiens prestation, kommer vår Lime Technologies aktieanalys att ge dig värdefull information för att ta välgrundade investeringsbeslut.

Lime Technologies aktie prognos

Att ha en klar Lime Technologies aktie prognos är avgörande för att planera din investeringsstrategi. Vi kommer att analysera de faktorer som kan påverka Lime Technologies aktiens framtida prisutveckling och ge dig en inblick i vad du kan förvänta dig av denna aktie på lång och kort sikt.

Vi kommer att inkludera expertkommentarer och marknadsanalyser som hjälper dig att bilda en uppfattning om Lime Technologies aktiens potential. Oavsett om du är intresserad av att hålla aktien på kort sikt eller göra långsiktiga investeringar, kommer vår Lime Technologies aktie prognos att vara en värdefull resurs.

Lime Technologies aktie riktkurs

Målet för varje investerare är att uppnå en Lime Technologies aktie riktkurs som ger en lönsam avkastning. I denna avdelning kommer vi att granska analytikers och experters bedömningar om Lime Technologies aktiens riktkurs. Vi kommer också att diskutera de faktorer som ligger till grund för dessa prognoser.

Förstå Lime Technologies aktie riktkursen är viktigt för att göra investeringsbeslut som är i linje med dina ekonomiska mål. Oavsett om du är en långsiktig investerare eller en aktiv handlare, ger vår analys av Lime Technologies aktie riktkurs dig insikter som kan vara värdefulla för din portföljstrategi.

Lime Technologies aktie teknisk analys

Teknisk analys är en viktig del av att förstå Lime Technologies aktiens beteende på marknaden. I denna sektion kommer vi att granska de tekniska indikatorer, diagram och mönster som används för att analysera Lime Technologies aktien. Vi kommer att identifiera viktiga stöd- och motståndsnivåer och diskutera potentiella handelsstrategier.

Oavsett om du är en teknisk analytiker eller bara nyfiken på att lära dig mer om hur teknisk analys fungerar, kommer vår Lime Technologies aktie teknisk analys att vara en värdefull resurs. Utforska de tekniska aspekterna av Lime Technologies aktien och använd den informationen för att förbättra din handelsstrategi.

Lime Technologies aktie värdering

En korrekt Lime Technologies aktie värdering är avgörande för att bedöma om en aktie är över- eller undervärderad på marknaden. Vi kommer att utföra en djupgående Lime Technologies aktie värdering och granska de olika metoder och nyckeltal som används för att bedöma aktiens värde.

Vi kommer också att diskutera de faktorer som kan påverka Lime Technologies aktiens värdering och varför det är viktigt för investerare att förstå detta. Oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja Lime Technologies, kommer vår Lime Technologies aktie värdering att ge dig insikter som kan hjälpa dig att fatta informerade beslut.

Vad tror analytiker om Lime Technologies aktien?

Analytikerna har sina ögon på Lime Technologies aktien och delar sina insikter om dess framtida prestation. Genom att kombinera branschkunskap och dataanalys ger de en värdefull inblick i vad som kan förväntas från Lime Technologies aktien. Att följa analytikernas synpunkter kan vara en vägledning för investerare som vill ta informerade beslut.

I denna avdelning kommer vi att ta en närmare titt på analytikernas förutsägelser och bedömningar om Lime Technologies aktien och försöka bättre förstå de faktorer som påverkar dess framtid på marknaden.

Är Lime Technologies aktien övervärderad eller undervärderad?

En av de viktigaste frågorna som investerare ställer sig är om Lime Technologies aktien är prissatt korrekt. Genom att utföra en noggrann värdering kan man bedöma om aktien är övervärderad eller undervärderad i förhållande till dess verkliga värde. Vi kommer att granska nyckeltal och jämföra Lime Technologies aktien med sina konkurrenter för att svara på denna fråga.

Denna analys kommer att hjälpa dig som investerare att fatta beslut om när och hur du ska agera med avseende på Lime Technologies aktien baserat på dess nuvarande värdering på marknaden.

Är Lime Technologies lågt värderad?

Att hitta en undervärderad aktie är ofta målet för många investerare. Om en aktie är prissatt lägre än dess verkliga värde, kan det skapa en möjlighet till lönsamhet på lång sikt. Vi kommer att analysera Lime Technologies aktiens värdering och bedöma om den kan betraktas som lågt värderad i jämförelse med dess potential.

Om du letar efter investeringsmöjligheter kan vår analys av Lime Technologies aktiens värdering vara till hjälp för att identifiera aktier som kan vara värda att överväga för din portfölj.

Är aktien Lime Technologies högt värderad?

På den andra sidan av spektrumet är frågan om en aktie är högt värderad. Om en aktie är prissatt högre än dess fundamentala värde kan det skapa en risk för investerare. Vi kommer att utföra en analys för att bedöma om Lime Technologies aktien anses vara högt värderad i förhållande till dess framtida tillväxtpotential och vinster.

För att ta välgrundade beslut om din portfölj är det viktigt att förstå om Lime Technologies aktien är överprissatt och om det finns en möjlig risk för prisfall i framtiden.

Är det köpläge på Lime Technologies aktien?

För investerare som söker möjligheter att köpa aktier, är frågan om det finns ett köpläge på Lime Technologies aktien central. I denna sektion kommer vi att analysera Lime Technologies aktiens aktuella marknadsförhållanden och identifiera om det finns faktorer som tyder på att det kan vara ett bra tillfälle att köpa.

Om du överväger att investera i Lime Technologies aktien, kommer vår analys av köpläget att ge dig insikter om när det kan vara klokt att agera och när det kan vara bäst att avvakta.

Vilken Lime Technologies aktie ska man köpa?

När det gäller Lime Technologies aktien kan det finnas olika aktieklasser (A, B, C och D aktier) eller instrument att välja mellan. I denna avdelning kommer vi att diskutera vilken typ av Lime Technologies aktie som kan vara bäst för din investeringsstrategi. Oavsett om du är intresserad av stamaktier, preferensaktier eller andra instrument, kommer vi att ge råd om vilken Lime Technologies aktie som passar bäst för dina mål.

Att välja rätt Lime Technologies aktie är en viktig del av din investeringsprocess, och vår analys kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Oavsett om du är en nybörjare som just börjar investera eller en erfaren investerare som överväger att diversifiera din portfölj, kommer vår analys att ge dig riktlinjer för att välja den Lime Technologies aktien som bäst passar dina investeringsmål och risktolerans.

Nyheter och artiklar om Lime Technologies aktien

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna och artiklarna som rör Lime Technologies aktien. I denna sektion kommer vi att samla och presentera de mest relevanta och aktuella nyheterna om Lime Technologies aktien. Från företagsrapporter till marknadsutveckling, vår nyhetsbevakning ger dig insikter som kan påverka dina investeringsbeslut.

Oavsett om du är en aktiv investerare som följer aktien dagligen eller helt enkelt vill vara informerad om de senaste händelserna, kommer våra nyheter och artiklar om Lime Technologies aktien att hålla dig uppdaterad.

Vad har hänt med Lime Technologies?

För att förstå Lime Technologies aktiens nuvarande ställning på marknaden är det viktigt att ta reda på vad som har hänt med den på senare tid. I denna avdelning kommer vi att granska de senaste händelserna och utvecklingen som har påverkat Lime Technologies aktien.

Vi kommer att diskutera nyckelhändelser, företagsnyheter och makroekonomiska faktorer som har haft en inverkan på Lime Technologies aktiens pris och prestation. Att ha en förståelse för vad som har hänt med Lime Technologies är en viktig del av att kunna göra välgrundade beslut när det gäller denna aktie.

Det är inte alltid möjligt att direkt koppla en förändring i Lime Technologies aktiens pris till specifika nyheter eller händelser. När man exempelvis ställer sig frågan ”Vad har hänt med Lime Technologies?”, kan svaret vara mycket mer komplicerat än en enkel nyhetshändelse. Även om nyheter och specifika händelser om Lime Technologies utan tvekan ofta har en betydande inverkan på aktiepriser, måste man beakta att det finns en mängd olika faktorer och komplexiteter som spelar in på aktiemarknaden.

Beroende på marknadsdynamik, investerarnas psykologi, makroekonomiska faktorer, Lime Technologies företagets prestation och många andra variabler, kan Lime Technologies aktiens pris fluktuera. Därför, när man funderar över om Lime Technologies är köpvärd, bör man inte enbart förlita sig på nyheter eller händelser. Det krävs en djupare analys av såväl Lime Technologies företaget som den övergripande marknadssituationen.

I vissa situationer kan nyheter dock ge en klar indikation eller ledtråd om varför Lime Technologies aktien har rört sig på ett visst sätt. Men det är viktigt att ha en holistisk syn och inte dra förhastade slutsatser baserat enbart på enstaka händelser kopplade till Lime Technologies.

Lime Technologies rapport

Få en djupgående insikt i Lime Technologies aktiens prestation genom att utforska dess senaste rapporter. I denna sektion kommer vi att granska och analysera Lime Technologies aktiens kvartals- och årsrapporter samt företagets finansiella resultat. Rapporterna ger dig en inblick i företagets hälsa, intäkter och tillväxtmöjligheter.

Genom att noggrant studera Lime Technologies rapporter kan du göra informerade beslut om att investera i denna aktie och förstå hur den presterar över tid.

När kommer nästa rapport?

Att veta när nästa rapport för Lime Technologies aktien kommer att publiceras är viktigt för investerare som följer aktien. I denna avdelning kommer vi att ge information om det förväntade datumet för nästa rapport och vad du kan förvänta dig att hitta i den. Rapporten kan innehålla nyckelindikatorer, företagets strategi och andra viktiga uppgifter.

Att vara förberedd på när nästa rapport kommer kan hjälpa dig att planera din investeringsstrategi och fatta beslut baserat på den senaste informationen om Lime Technologies aktien.

Lime Technologies utdelning

En av de viktiga aspekterna av att investera i Lime Technologies aktien är dess utdelningspolitik. I denna sektion kommer vi att utforska Lime Technologies aktiens utdelningshistorik och hur företaget hanterar utdelningar till sina aktieägare. Utdelningar kan vara en betydande del av en investeringsportfölj och ger investerare möjlighet till passiva inkomster.

Vi kommer att analysera Lime Technologies aktiens utdelningshistorik och ge information om när och hur utdelningar utbetalas. Detta kan vara användbart för investerare som överväger att äga Lime Technologies aktien för dess utdelningspotential.

Har Lime Technologies aktieutdelning?

För att avgöra om Lime Technologies aktien erbjuder utdelningar är det viktigt att förstå företagets utdelningspolitik. I denna avdelning kommer vi att svara på frågan om Lime Technologies aktien har en utdelningspolicy och om det finns historik av utdelningar till aktieägare.

Svar: .

Att veta om Lime Technologies aktien erbjuder utdelningar kan vara avgörande för investerare som söker efter aktier med utdelningspotential och en möjlighet till en stabil inkomstkälla.

När ska man äga Lime Technologies aktien för att få utdelning (X-dag)?

För att kvalificera sig för utdelning från Lime Technologies aktien måste investerare vara medvetna om det specifika datumet för X-dagen, det vill säga dagen då man måste äga aktien för att få utdelning. Vi kommer att ge detaljerad information om X-dagen och vad som krävs för att berättigas till utdelning från Lime Technologies aktien.

Detta är viktig information för aktieägare som planerar sina investeringar och utdelningsstrategier och som vill säkerställa att de inte missar chansen till utdelning från Lime Technologies aktien.

Hur ser framtiden ut för Lime Technologies aktien?

Att förutsäga framtiden för Lime Technologies aktien är en utmaning som många investerare och analytiker står inför. I denna avdelning kommer vi att försöka ge en uppfattning om vad som kan förväntas från Lime Technologies aktien genom att granska de senaste trenderna, företagets strategi och de makroekonomiska faktorer som kan påverka dess prestation.

Vi kommer att utforska möjliga scenarier för Lime Technologies aktien och de faktorer som kan påverka dess pris och värde på marknaden. Att förstå vad som kan påverka Lime Technologies aktien i framtiden är viktigt för investerare som vill göra välgrundade beslut.

Lime Technologies aktie prognos

En Lime Technologies aktie prognos ger en uppskattning av hur aktien kan utvecklas i framtiden baserat på analyser av olika faktorer. I denna avdelning kommer vi att presentera en prognos för Lime Technologies aktien, inklusive förväntningar på prisrörelser, volatilitet och möjliga tillväxtscenarier.

Investerares och analytikers prognoser kan vara värdefulla riktmärken för att fatta investeringsbeslut och förstå potentialen för Lime Technologies aktien i framtiden.

Varför går Lime Technologies aktien upp?

För att förstå varför Lime Technologies aktien ökar i värde är det viktigt att analysera de faktorer som driver dess pris uppåt. I denna avdelning kommer vi att diskutera möjliga orsaker till att Lime Technologies aktien stiger och hur marknaden reagerar på nyheter och händelser som kan påverka aktiens prestation positivt.

Att identifiera vad som driver prisuppgången i Lime Technologies aktien kan vara användbart för investerare som vill dra nytta av uppgången eller fatta beslut om när de ska köpa aktien.

Varför stiger Lime Technologies aktien

Lime Technologies aktiens ökning kan vara resultatet av olika påverkande faktorer på marknaden. Vi kommer att utforska vad som kan driva upp Lime Technologies aktiens värde genom att analysera nyheter, företagets prestation och allmänna marknadstrender.

Denna insikt i varför Lime Technologies aktien stiger kan vara användbar för investerare som vill göra informerade beslut om sina positioner och handelsstrategier.

Varför går Lime Technologies aktien ner?

Prisnedgången i Lime Technologies aktien kan vara resultatet av olika faktorer och händelser på marknaden. Vi kommer att granska möjliga orsaker till att Lime Technologies aktien sjunker och hur investerare kan reagera på sådana nedgångar.

Att förstå vad som driver prisnedgången i Lime Technologies aktien är viktigt för investerare som vill skydda sina investeringar och fatta beslut om när de ska sälja aktien.

Varför sjunker Lime Technologies aktien

Nedgången i Lime Technologies aktiens värde kan vara följden av olika faktorer som påverkar marknaden. Vi kommer att diskutera möjliga orsaker till varför Lime Technologies aktien sjunker och hur investerare kan hantera en sådan situation.

Att ha en förståelse för de faktorer som ligger bakom prisnedgången i Lime Technologies aktien är viktigt för investerare som vill ta välgrundade beslut om sin portfölj och riskhantering.

Lime Technologies aktie – forum och diskussioner

Få en inblick i Lime Technologies aktiens popularitet och diskussioner som kretsar kring den på olika forum och onlineplattformar. I denna sektion kommer vi att utforska de olika onlineforum där investerare och aktieentusiaster delar sina åsikter, analyser och diskuterar Lime Technologies aktien.

Att delta i dessa diskussioner kan vara ett sätt att lära sig mer om Lime Technologies aktien och höra olika perspektiv från andra investerare och experter.

Lime Technologies aktie blogg

Följ med i Lime Technologies aktiens utveckling genom att läsa den senaste informationen och analyserna på Lime Technologies aktiebloggen. Bloggar kan vara en källa till djupgående insikter om aktien och de faktorer som påverkar dess prestation på marknaden.

Vår Lime Technologies aktieblogg kommer att erbjuda regelbundna uppdateringar och expertkommentarer om aktien och dess roll i investeringsvärlden.

Lime Technologies aktie på Twitter

För realtidsuppdateringar och snabba nyheter om Lime Technologies aktien, följ med på Twitter. I denna avdelning kommer vi att presentera de senaste tweetarna, analyserna och diskussionerna som rör Lime Technologies aktien på Twitter.

Sociala medieplattformar som Twitter kan vara en användbar resurs för att hålla sig informerad om aktiens senaste händelser och reaktioner från investerare och analytiker.

Lime Technologies aktie på Flashback

Flashback är en populär svensk diskussionsplattform, och här kan du följa trådar och diskussioner om Lime Technologies aktien. Vi kommer att presentera relevanta trådar och inlägg där investerare delar sina åsikter, analyser och frågor om Lime Technologies aktien på Flashback.

Att delta i diskussionerna på Flashback kan vara ett sätt att få en bredare bild av hur Lime Technologies aktien uppfattas i den svenska investeringsgemenskapen.

Lime Technologies aktie på Facebook

För att ansluta dig till Lime Technologies aktiens community på Facebook och delta i diskussioner och grupper, är denna avdelning till för dig. Vi kommer att ge information om relevanta Facebook-grupper och sidor där investerare och entusiaster samlas för att dela information och erfarenheter kring Lime Technologies aktien.

Att vara en del av Facebook-gemenskapen kan ge dig möjligheten att nätverka med likasinnade investerare och lära dig mer om Lime Technologies aktien från olika perspektiv.

Lime Technologies – handel och investering

Utforska möjligheterna att handla med och investera i Lime Technologies aktien. I denna sektion kommer vi att granska hur du kan köpa och sälja Lime Technologies aktier, och vi kommer att erbjuda insikter om varför investeringar i denna aktie kan vara intressanta för dig som investerare.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren investerare, kommer vår information om handel och investering i Lime Technologies aktien att vara användbar för att ta välgrundade beslut.

Köpa Lime Technologies aktie

För att äga Lime Technologies aktie måste du förstå hur du köper den. Vi kommer att ge dig en steg-för-steg-guide om hur du köper Lime Technologies aktie och de olika plattformar och mäklare som erbjuder möjligheten att investera i aktien.

Att köpa Lime Technologies aktie kan vara din första steg mot att bygga en investeringsportfölj eller att diversifiera din nuvarande portfölj.

När sälja Lime Technologies aktier?

Att veta när du ska sälja Lime Technologies aktier är lika viktigt som att veta när du ska köpa dem. I denna avdelning kommer vi att diskutera strategier och indikatorer som kan hjälpa dig att fatta beslut om när det är lämpligt att sälja dina Lime Technologies aktier och ta vinster.

Säljbeslutet kan påverkas av olika faktorer, inklusive dina investeringsmål och risktolerans.

Är Lime Technologies aktien köpvärd?

Att bedöma om Lime Technologies aktien är köpvärd kräver en noggrann analys av dess fundamentala och tekniska faktorer. Vi kommer att diskutera de olika aspekterna som påverkar Lime Technologies aktiens värde och bedöma om det är en attraktiv investering just nu.

Denna bedömning kan vara användbar för investerare som överväger att köpa Lime Technologies aktier och vill göra det med förtroende.

Lime Technologies aktie split

En aktiesplit är en händelse där antalet aktier ökar, och deras pris per aktie minskar proportionellt. Vi kommer att förklara hur Lime Technologies aktiens split har påverkat dess aktiepris och vad det innebär för investerare.

Att förstå aktiesplit är viktigt för att tolka förändringar i aktiens pris och portföljvärde.

Är det värt att köpa Lime Technologies aktier?

För att bedöma om det är värt att köpa Lime Technologies aktier måste du överväga olika faktorer som påverkar dess potential som investering. Vi kommer att ge en sammanfattande analys av Lime Technologies aktiens möjligheter och risker, och hur det kan passa in i din investeringsstrategi.

Detta hjälper dig att ta ett välgrundat beslut om huruvida Lime Technologies aktien är rätt för din portfölj.

Är Lime Technologies en bra aktie?

Betyget av om Lime Technologies är en bra aktie beror på din investeringsstrategi och mål. Vi kommer att diskutera de olika faktorer som kan göra Lime Technologies aktien till en attraktiv investering och de aspekter som kan orsaka oro. Baserat på dina egna mål och risktolerans kan du avgöra om Lime Technologies aktien är en passande komponent i din portfölj.

Är Lime Technologies aktien blankningsbar?

Att bedöma om Lime Technologies aktien är blankningsbar innebär att överväga om det finns möjlighet att sälja aktien i hopp om att dess pris kommer att minska. Vi kommer att diskutera möjligheterna och hinder för att blanka Lime Technologies aktien samt de risker som är förknippade med kortförsäljning.

Detta är viktig information för investerare som överväger att blanka aktien eller förstå dess potential att vara föremål för kortförsäljning.

Varför investera i Lime Technologies aktie?

För att motivera investeringar i Lime Technologies aktien kommer vi att diskutera de potentiella fördelarna och möjligheterna som är förknippade med att äga aktien. Vi kommer att belysa de faktorer som kan göra Lime Technologies aktien till en lockande investering och hur den kan bidra till din portföljs diversifiering och tillväxt.

Att förstå varför det kan vara fördelaktigt att investera i Lime Technologies aktien kan hjälpa dig att fatta beslut om att inkludera den i din portfölj.

Varför dyker Lime Technologies aktien?

När Lime Technologies aktien upplever prisnedgångar är det viktigt att förstå de underliggande orsakerna till dessa nedgångar. Vi kommer att analysera möjliga faktorer och händelser som kan leda till att Lime Technologies aktien sjunker och hur investerare kan reagera på sådana situationer.

Att förstå varför Lime Technologies aktien sjunker är en nyckelkomponent i att hantera och minimera potentiella förluster.

Varför går inte Lime Technologies med vinst?

För att förstå varför Lime Technologies kanske inte går med vinst kommer vi att undersöka företagets finansiella prestation och de faktorer som påverkar dess lönsamhet. Detta kan inkludera företagets affärsmodell, kostnadsstruktur och marknadsförhållanden.

Att veta varför Lime Technologies inte går med vinst kan vara viktig information för investerare som överväger att investera i företaget och vill ha insikt i dess ekonomiska hälsa.

Lime Technologies vinst per aktie

Lime Technologies vinst per aktie är en viktig finansiell indikator som kan ge en bild av företagets lönsamhet och förmåga att generera vinst till sina aktieägare. Vi kommer att granska och analysera Lime Technologies vinst per aktie och vad det kan säga om företagets ekonomiska prestation.

Denna information kan vara användbar för investerare som vill utvärdera Lime Technologies aktiens potential som en lönsam investering.

Var kan jag lära mig mer om och analysera Lime Technologies aktien?

Denna sidan erbjuder rikligt med information om Lime Technologies, och du kan också finna ytterligare upplysningar om aktien Lime Technologies hos de nätmäklare vi rekommenderade tidigare. Vi rekommenderar Nordnet, Avanza och Aktieinvest - aktiemäklare som alla har olika fördelar. Vi på Börsen för alla använder oss själva alla tre plattformar.

För den som vill genomföra en mer ingående analys av Lime Technologies, rekommenderar vi analystjänsterna TradingView och Börsdata. Är du intresserad av trading rekommenderas också plattformen IG starkt.

Där tillhandahålls omfattande data, inklusive Lime Technologies aktiekursens historik och diverse nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal och utdelning för Lime Technologies. Dessa verktyg erbjuder möjlighet för både teknisk och fundamental analys av Lime Technologies, vilket kan hjälpa dig i beslutet om du vill investera i Lime Technologies aktien eller ej.